Arkadaşlar teknik yardımınıza ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
okuldan bir sınıfçı rica etti halledemedim karizmayı da çizdirmek istemiyorum. şimdi morpa kampüs diye bir site var sınıf öğretmenleri için baya kullanışlı. arkadaşım her yerdn giriş yapabiliyor bu siteye ama kendi sınıfından girilmiyor. kendi bilgisayarında kullanıcı adı ve şifre girildiğinde hatalı giriş bilgisi diye hata mesajı veriyor. nasıl halledebilirim. karizma gitmek üzere:(

tarayıcı değiştirin,çerezleri si,lin,clenaar gibi porgramlarla pc yi temizleyin,sistmem geri yükleme yapın:)
bunların hiç biri olmazsa format atın gitsin:)

Arkadaşlara ilaveten kullanıcı adı ve şifresini not defterine yazıp kopyala yapıştırla giriş yapın hocam, belki de klavyede sorun vardır...

Karizma meselesine gelince şu taktiği deneyin, öğretmenlerin sorunlarını yerinde çözemeyince kasayı lab a alın kapsamlı bir tarama yapmam lazım felan deyin böylece orada ter kan içinde uğraşmaz başkasına danışma zamanınız olur. Mesela bir matematikçi öğrencinin sorusunu bilemeyince o konuya daha sonra geleceğiz derya buda böyle birşey. :puhaha: Sorunu çözünce de abartın şöyle olmuş böyle olmuş felan deyin.
Ayrıca bizim ingilizce ciler iki kelime konuşmaktan aciz arat google da görürsün nasıl rezil olduklarını, sınıfçıya bir defasında en temel matematik sorusu sordum adam afalladı çözemedi. Türkçe ci ile word de okul adına bir yazı yazıyorduk bir kelimeye geldik kelimeyi tam hatırlamıyorum ama ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır bilemedi bir bakalım dedi. Allah aşkına ne karizmayı çizdireceksin sanki onlar alanlarında çok mu iyi. Herşeyi bilemeyiz her sorunu çözemeyiz bu mümkün değil. Ama bilmiyorum demekten çekiniyorsanız bu iflah olmaz format lazım felan deyin. Açıkçası ben takmıyorum bilmiyorsam bilmiyorum diyorum çok rahatım o konuda.

Çok sağolun arkadaşlar yarın bir saha deneyelim bakalım inş dediklerinizi. İnş halolur

Geri