Arkadaşlar Yardım!

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İdare bilgisayarı çok yavaşlamıştı. Combofixle tarattım, daha önceden mi oldu tarattıktan sonra mı oldu bilmiyorum. D sürücüsüne giremiyordum, sürücüyü de biçimlendirmek isterken hata veriyordu.Windows biçimlendirmeyi bitiremedi diye. Dahası format atarken baktım D bölümü boş görünüyor. Kafayı yiyeceğim, ne yapabilirim, öneri varmı?

arkadaşlar derse giremiyorum bu iş yüzünden.sizin de işiniz vardır. müsait olduğunuzda yardımcı olur musunuz. BTR değilim, 33 saat de dersim var. bir de bunlarla uğraşıyorum.

hocam ben sorunu tam olarak anlayamadım. dosyalar silindi kurtarmak mı istiyorsun yoksa D ye format mı atmak istiyorsun

kbaltaci' Alıntı:
hocam ben sorunu tam olarak anlayamadım. dosyalar silindi kurtarmak mı istiyorsun yoksa D ye format mı atmak istiyorsun
hocam ben format atmak istiyorum.şu anda d sürücüsüne erişilemez diyor. bilgisayar donuyor.

hocam windows cd ile açıp öyle biçimlendirdiniz yada hiren cd kullanıp ordan windowsu açıp yapabilirsiniz hiren de hdd biçimlendirme yazılımları da var

bence de hocam birde xp cd si ile dene veya elinde varsa flash diskten çalışan linüx ile bilgisayarı aç daha sonra format atmayı dene.

Geri