Arkadaşlr sizce Lg G3 mü yoksa Samsung s5 mi

Kodla Büyü

mesuut07

Üye
Arkadaşlar telefon almak istiyorum, önerilerinizi yazarsanız sevirim. Lg g3 mü, yoksa samsung s5 mi almalıyım?

Aslında şu anda fiyat/performansı ile en yüksek puanı Galaxy S3 alır ve her işi görür.

ben de bu ikisi arasında kaldım...bir de n11.com dan alsam sıkıntı yaşar mıyım? buradan telefon alan var mı hiç?

serap4' Alıntı:
ben de bu ikisi arasında kaldım...bir de n11.com dan alsam sıkıntı yaşar mıyım? buradan telefon alan var mı hiç?

n11 doğrudan satış yapan bir site değil hocam. siteye kayıtlı kullanıcılar satış yapıyor. yani hangi satıcıdan aldığınız önemli. aynı ürünü satan onlarca farklı satıcı olabilir.

bilisim-tef' Alıntı:
serap4' Alıntı:

n11 doğrudan satış yapan bir site değil hocam. siteye kayıtlı kullanıcılar satış yapıyor. yani hangi satıcıdan aldığınız önemli. aynı ürünü satan onlarca farklı satıcı olabilir.

hangi satıcının daha güvenilir olduğunu nasıl anlıcaz hocam yorumlara pek güvenemiyorum da :S

şuan teknolojiktrend satıcısına ilgi var duydunuz mu hiç?

merhaba... bende n11 den LG G2 32GB telefon aldım..... eğer faydası olacaksa eğer BEŞKEN ELEKTRONİK ten aldım DELTA garantili...... şuan 1 ay oldu herhangi bir sorun yok... daha önce de General Mob. discovery almıştım aynı yerden... n11 güvenilir bir site. ÖDEME onayı ile çalışıyor zaten... ürünün içinden amerika tipi şarj cihazı ve aparatı çıktı...zaten evde çok şarj cihazı var ...:-))

yildizelen' Alıntı:
G3.
G2 sini kullanıyorum, kamera problemi var ama G3 de halletmişler. On numara telefon.
bende g2 kullanıyorum kamera da bir sıkıntım yok. sizde ne problem var? g2 32gb s5 ten hızlı...

bende G3 var.alalı 3 ay oluyor.hiçbir sıkıntı yaşamadım.harika bir telefon.kardeşimde S5 var.G3 S5 den birçok konuda üstün bir cihaz.özellikle ekran görüntüsünde.ben gittigidiyor dan aldım tavsiye ederim.

n11 DEN bende sony expria Z aldım. BEŞKEN ELEKTRONİK' sorun yaşamadım. hatta başka bir satıcıdan almıştım siyahı kalmadığı için n11 beni BEŞKEN ELEKTRONİK' yönlendirdi. kıyak olarak ta 150 TL hediye çeki verdi. aynı alış verişte kullandım.

sony Z2 alma da :) mağdurum da mağdur cihaz ikinci defadır garantiye gitti. kamera işlemci sim yuva birbirne çok yakın telefon ısınınca arayanlar bana ulaşamıyor dolayısıyla ben de arama yapamıyorum. Z3 bekle derim :) Ama g3 arkadaşım kullanıyor gayet memnun

n11 den sorun yaşadım. Mantığı gittigidiyor gibi. telefon satıcıdan arızalı geldi fakat satıcınında suçu yok aslında firma kalitekontrol esnasında arızalı ürüne onay vermişler. n11 bunun arızalı geldiğini ispatlayamadım. Benim paramı onay vermeden satıcıya aktardı. Beni haksız gördü. Bende Tüketici hakem heyeti ile paramı satıcıdan aldım. N11 e bu olanıda anlatmama rağmen mağaza prosedürüne göre ödeme alamazmışım.

Aslında bir mahkemede n11 e açmalıydım ama ne zamanım var ne de sabrım.

serap4' Alıntı:
Hiç bir sıkıntı yok ;) Distribütör garantili

Geri