Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadas bize neden promosyon kitap, bilgisayar vs gelmez?
Diger branslara surekli cesitli yayinevlerinden guzel guzel ucretsiz kitaplar geliyor. Bana, "hocam sizin brans neydi" dediklerinde. Bize bir sey yok.. Mesela bilgisayar markalari da bize kucuk hediyeler verebilir aslinda. Biz de velilere urun tavsiye edebiliriz )
Benimde isteğim aslında. Dersi anlatırken online kaynaklardan haricinde kaynak bulamıyoruz. Öğrenciler online kaynaklara halen yabancı. Bilgisayardan iki satır yazı okumuyor. Bu yüzden basılı kaynaklara ihtiyacımız var.
Böylelikle bilişim kitaplığı oluşturabilir, meraklı öğrencilerimize sektörü tanımaları için yardımcı olabiliriz. Bize kaynak konusunda bir Niyazi SARAL hocam yardımcı oldu bu zamana kadar. Allah razı olsun ondan.
Bence durum şu :Bilişim kitabı mı,promosyon kitap mı?O da ne ki la der .Sonra da : eee...Biz, araba alışverişi için geliyoruz.Bize artist olarak gelmez o işler. uhaha:
o PROMOSYONLAR İÇİN AFEDERSİNİZ B...K TAN B....KTAN kitapları milletin çocuğuna aldıran öğretmenler var ayıptır be vicdansızlıktır desende ne fayda ben bu kitaptan işleyecem diyo kimi dükkan yayın evi arkadaşının çok satması için öğrencilere faiş fiyatlara aldırıyorlar birtakım okullara dikkat ettim kitapçıların yayın evlerinin arabaları okulun kapısından ayrılmıyordu.heleki şu doktor represant işleri varya aynen ona döndü bu işlerde utanmasalar bazı öğretmenler sırf bebelere kitap sattırarak otel tatil isteyecekler.
bu 200 kişilik okul olarak düşünmeyelim mevcudun 1000 i aştığı okullarıda bi düşünsenize
Gerçekten eğitime destek amaçlı olacak her türlü promosyona evet. Ama malesef ülkemizde bu işler genelde olmuyor.
Genelde kepçeyle kazanan kaşıkla veriyor.
Özellikle yabancı dil hocaları ve ygs lys derslerinin öğretmenlerine yapılan promosyonun amacı bu.
Eğer öğretmen gerçekten bir kaynağı faydalı buluyor ve bununda öğrencinin başarısında etkili olacağını düşünüyorsa
o öğretmeni tebrik ederim. Ama birilerinin yıkama yağlaması sonucu bu tür faaliyetlerde bulunuyorsa o öğretmenlerle muhabbbetim
merhaba merhabadan öteye geçmez. Okulumda var bir kaç tane böyle öğretmen ..