Arkadaslar mevzuat hakkinda yardim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bulutkral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
B

bulutkral

Misafir
Hocalarım okulumuzda idareci bransi beden egitimi ama formatorluk yapmis.Web tasarimi dersine girebilirmi boyle yazilabilirmi.

Okulunuzda Bilişim Teknolojileri öğretmeni yoksa veya Bilişim Teknolojileri öğretmeni ders yükünü dolduruyorsa; beden eğitimi branşındaki idareci istekli olması halinde 6 saati maaş karşılığı olmak üzere derse girebilir.

hocam konuyu biraz daha açabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım. (2. Kisi olarak derken neyi kastediyorsunuz?)

Hocam meslek lisesinde idareci beden egitimi ogretmeni web tasarimi dersine 2. kisi olarak yazilabilirmi derse bir bilisim ogretmeni giriyor halihazirda..ortak yani

"Beden Eğitimi
 Trafik ve İlk Yardım
 Sağlık Bilgisi
 Spor Etkinlikleri (6, 7 ve 8. sınıflar için)
 Halk Oyunları
 Spor Liselerinin Alan Dersleri
 Beden Eğitimi ve Sporla İlgili Diğer Dersler" BEDEN EĞİTİMİ öğretmenleri yönetmeliğe göre bilişim dersine giremez.

bulutkral' Alıntı:
Hocam meslek lisesinde idareci beden egitimi ogretmeni web tasarimi dersine 2. kisi olarak yazilabilirmi derse bir bilisim ogretmeni giriyor halihazirda..ortak yani
Bu sorumla alakali bas mudur yard. 2 saat beden egitiminden ders alip 10 saat de benim dersim web tasarima ortak yazildi diyelim.girip giremeyecegine dair bir yazi var mi ?

Hocam milli eğitim bakanlığına bağlı eğitim kurumları yönetici ve öğretmenlerinin norm kadrolarına ilişkin yönetmeliğine göre (Madde 22), alan ders yükünün hesabında; sınıf öğrenci sayısına göre gruplar oluşturulur, ders yükü de gruplarla ders saatinin çarpımı ile bulunur. Ayrıca TTK 80 nolu kararına göre maaş karşılığı girebilecek dersler sametugur hocamın paylaştığı gibi. Kaldı ki meslek derslerine eğitim fakültelerinden mezun olan arkadaşlar bile giremiyor. Önceden formatörlük yapması Bilişim Rehberliğine başvuru yapmasını sağlar, meslek dersleri ile ilgisi yoktur.

Geri