Birçok kişinin başına geldiğini biliyorum, foruma not düşmek açısından bende açtım konuyu. Dün okula girdim, üst kata çıktım anahtarımı çıkardım korka korka. Yaklaştım yaklaştım Bt sınıfına, baktım tabela duruyor. Ohh dedim, demez olaydım.. Anahtarı deliğe götürmeden kapının kolunu çevirmemle o güzel normal sınıfı görmem bir oldu.Artık Bt sınıfı yoktu. Aldım tabelayı söktüm, götürdüm müdürün odasına. Hocam bunu unutmuşun, al sana lazım olur dedim. Yok insan günaydın dermiş yok şunu dermiş bunu dermiş. Kavga gürültü. Şu müdür değişikliklerinden sonra gelen müdürümüz ilginç bir kişilik. Okulda işi gücü bırakıp Bt sınıfıyla uğraşıyor.
Eylül 2010:Göreve başladı
Ekim 2010: Bt sınıfından klimayı söktü.Zaten ilk günlerden kavga ettiğimizden bir pazar günü tamirciyi çağırıp klimayı söktürmüş.P.tesi bir girdim yok klima..
Aralık 2010:BT sınıfını fiilen toplantı salonu haline getirdi.Öğle yemeğine gidiyorum bir geliyorum içeri 50 tane veli, alt kata gidiyorum yukarı bir çıkıyorum zümre bilmem ne toplantısı...
Temmuz 2011:Bt sınıfını üst katta en köşe sınıfa götürdü. Bt sınıfını öğretmenler odası, öğretmenler odasını da kendi odası yaptı.Eylül ayında geldiğimde şoke olmuştum.
Ağustos 2012:Bt sınıfını tamamen yok etti. 4+4+4'ten kaynaklı sınıf ihtiyacı doğduğundan Cillop gibi normal sınıf yaptı.
Eylül 2010:Göreve başladı
Ekim 2010: Bt sınıfından klimayı söktü.Zaten ilk günlerden kavga ettiğimizden bir pazar günü tamirciyi çağırıp klimayı söktürmüş.P.tesi bir girdim yok klima..
Aralık 2010:BT sınıfını fiilen toplantı salonu haline getirdi.Öğle yemeğine gidiyorum bir geliyorum içeri 50 tane veli, alt kata gidiyorum yukarı bir çıkıyorum zümre bilmem ne toplantısı...
Temmuz 2011:Bt sınıfını üst katta en köşe sınıfa götürdü. Bt sınıfını öğretmenler odası, öğretmenler odasını da kendi odası yaptı.Eylül ayında geldiğimde şoke olmuştum.
Ağustos 2012:Bt sınıfını tamamen yok etti. 4+4+4'ten kaynaklı sınıf ihtiyacı doğduğundan Cillop gibi normal sınıf yaptı.