Artık benimde Bt sınıfım yok.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amip33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

amip33

Süper Üye
Süper Üye
Birçok kişinin başına geldiğini biliyorum, foruma not düşmek açısından bende açtım konuyu. Dün okula girdim, üst kata çıktım anahtarımı çıkardım korka korka. Yaklaştım yaklaştım Bt sınıfına, baktım tabela duruyor. Ohh dedim, demez olaydım.. Anahtarı deliğe götürmeden kapının kolunu çevirmemle o güzel normal sınıfı görmem bir oldu.Artık Bt sınıfı yoktu. Aldım tabelayı söktüm, götürdüm müdürün odasına. Hocam bunu unutmuşun, al sana lazım olur dedim. Yok insan günaydın dermiş yok şunu dermiş bunu dermiş. Kavga gürültü. Şu müdür değişikliklerinden sonra gelen müdürümüz ilginç bir kişilik. Okulda işi gücü bırakıp Bt sınıfıyla uğraşıyor.

Eylül 2010:Göreve başladı
Ekim 2010: Bt sınıfından klimayı söktü.Zaten ilk günlerden kavga ettiğimizden bir pazar günü tamirciyi çağırıp klimayı söktürmüş.P.tesi bir girdim yok klima..
Aralık 2010:BT sınıfını fiilen toplantı salonu haline getirdi.Öğle yemeğine gidiyorum bir geliyorum içeri 50 tane veli, alt kata gidiyorum yukarı bir çıkıyorum zümre bilmem ne toplantısı...
Temmuz 2011:Bt sınıfını üst katta en köşe sınıfa götürdü. Bt sınıfını öğretmenler odası, öğretmenler odasını da kendi odası yaptı.Eylül ayında geldiğimde şoke olmuştum.
Ağustos 2012:Bt sınıfını tamamen yok etti. 4+4+4'ten kaynaklı sınıf ihtiyacı doğduğundan Cillop gibi normal sınıf yaptı.

kardeşim geçmiş olsun bunu şikayet et diyecem ama artık elden bişi gelmez herhalde

madem bütün bt ler ya iptal olacak yada zaman aşımına uğrayıp yenilenmeyecek ne diye bilişim ve yazılım diye ders çıkarıyorsun -okullar hayat olsun projesinin reklamını yapıyorsun hayret birşey dünde talim terbiyesiz kurul başkanı bilişim yazılım dersi çok önem verdiğimiz ders diye açıklama yapıyor bu ne perhriz bu ne.....
ders yok sizide şu alanda değerlendireceğiz deseler de herkes kurtulsa. öldürmeyip süründürmeye devam
şu an benim sıkıntım yok ama sıra herkese birgün gelecek

mesudum bugun ılce toplantısında ılce mudurune kanunıyı sokturmeyın yoksa ılcede ne hıtmetıcı yapılır nede bana kadro kalır dedım hepsı guldu :)=

hocam müdürünüzün azmini takdir ediyorum. sayın bakanımızın müdürün çalışmalarından haberi olsa kesin maaşla ödüllendirme yapardı.:s :?

mfacil' Alıntı:
mesudum bugun ılce toplantısında ılce mudurune kanunıyı sokturmeyın yoksa ılcede ne hıtmetıcı yapılır nede bana kadro kalır dedım hepsı guldu :)=
yani kimsenin umurunda değiliz desene sökülecek mi bt şimdi

istikrarlı bir müdürmüş dikkat edin hocam önümüzdeki ay sıkıntı çekebilirsiniz :scared:

valla bu sene sokturmem ama seneye allah buyuk cunku hıtmet ıcıler var bu sene sınıfıda yetıyor

Dersimiz 2 saat oldu diyenlere duyurulur. Daha seçmeli derslerin nasıl okutulacağı bile belli değilken.

Sınıf ihtiyacı için okullarda lab kalmadı. Dersliklerden oluşan bir okul, eğitimde istenen bir durum mudur?

Akıllı tahtalarla izbe okullarda, koridorları, labları sınıfa dönüştürülmüş, çalışanları odasız bırakılmış, bir odaya tıkış tıkış edilmiş, çalışma azmi kalmamış okullarda duvarda akıllı tahta ile ders işleyeceğiz.

Tek derdimiz buydu, onu da hallettik.

arkadaşlar bence bt sınıflarının kapatılmasına sevinmeliyiz.belki kapatılırda bizide yavaş yavaş başka alanlara başka branşlara kaydırırlar...yada ne bileyim ozaman bizim için bir çare düşünmek zorunda kalırlar.hersene bu sene halim ne olacak acaba diye gitmek çok kötü bi duygu.okul haftaya başlıcak herkes sınıflarına giricek biz napıcaz??? sınıfına girsen bile o yazılımları anlatıcak bi donanım mı var? donanım olsa bile dinleyenmi var.?bence bitsin artık bu işkence; tamirci mualmelesi görmekten boş gezenin boş kalfası olmaktan bıktık...kapatsınlar sınıfları ve bizi bişey yapsınlar artık...

blşmblşm' Alıntı:
arkadaşlar bence bt sınıflarının kapatılmasına sevinmeliyiz.belki kapatılırda bizide yavaş yavaş başka alanlara başka branşlara kaydırırlar...yada ne bileyim ozaman bizim için bir çare düşünmek zorunda kalırlar.hersene bu sene halim ne olacak acaba diye gitmek çok kötü bi duygu.okul haftaya başlıcak herkes sınıflarına giricek biz napıcaz??? sınıfına girsen bile o yazılımları anlatıcak bi donanım mı var? donanım olsa bile dinleyenmi var.?bence bitsin artık bu işkence; tamirci mualmelesi görmekten boş gezenin boş kalfası olmaktan bıktık...kapatsınlar sınıfları ve bizi bişey yapsınlar artık...

o kadar çalıştık kazandık okuduk ve " bişey" OLAMADIK hakkaten....

lise talebesi kardeşim de öyle diyo " abla o kadar çalışkandın, okudun didindin, bişeye yaramadın, arıya gittin! (harcandın)..

bilerzen' Alıntı:
blşmblşm' Alıntı:

o kadar çalıştık kazandık okuduk ve " bişey" OLAMADIK hakkaten....

lise talebesi kardeşim de öyle diyo " abla o kadar çalışkandın, okudun didindin, bişeye yaramadın, arıya gittin! (harcandın)..
bence herkesde en çok buna üzülüyor zaten..onca emek çaba....öss den alınan yüksek puanlar bi hiç içinmiş....

vikvik' Alıntı:
Şikayet mi :mrgreen:

Neden güldüğümü anlatayım da sende gül biraz hocam. Geçen sene Bt sınıfının yerini değiştirince gittim şikayet ettim. Bt sınıfının yeri değiştirilmiştir, projeye uygun olmayan yere, profesyonel olmayan mahallemizin elektrikçileri tarafından altyapı yapılmıştır. Yangın, elektrik kaçağı vs.durumlarda yaralanma veya ölümle sonuçlanabilecek durumların söz konusu olmasından hiç bir sorumluluğu üstüme almıyor ve Bt sınıfı değişikliğinin benden habersiz olduğunu bildirir, gerekli bilgilendirmenin tarafıma yapılmasını arz ederim" diye Mem'e dilekçe yazdım.3-4 gün sonra ilçe Mem müdürü geldi.Naptı sizce?

Bt sınıfının yerine yapılan öğretmenler odasını çok beğendiğini söyleyip yere yapılan yeni parkelerin parasını müdürlük tarafından verileceğini okulumuza müjdeledi. Şey gibi kaldım ortada böyle.

Mem müdürü toplantıda norm fazlası sınıf öğretmeni istemiyorum demiş. Gerekirse sınıfa karton koyun ikiye ayrın yeterki her sınıf öğretmenine sınıf verin demiş her müdüre. Ben şimdi şikayet etsem biliyorumki yarın şikayet ettiğim okul müdürüm ödüllendirilecek. Hatta takdir teşekkür bile alabilir, örnek sınıf oluşturdu diye.

Geri