Artık Bt Rehber Öğretmenine 30 saat plan yapılacak!

Kodla Büyü

finefrenzy

Aktif Üye
Yazının 7. maddesinde "öğretmenin haftalık ders çizelgesinde BT rehberliği adı ile gösterilir" dediğine göre:

Benim Bilgisayar ders saati sayısı: 10
BT Rehberliği ders saati:20

Yani 10 saatimi ders planında dağıtıldıktan sonra kalan 20 saati de dağıtacak...8-5 bitti arkadaşlar!

Re: Bt Rehber Öğretmenine 30 saat plan yapılmalı!

yapılacak diye değiştirin bence hocam.memurlar net başlıklarındaki istekler gibi olmaasın.zaten olması gereken 30 saattir.

deu_35' Alıntı:
şimdi hangi saatler arası okulda olmamız gerekiyor????????

Sorduğunuz sorunun cevabı değişiyor hocam. Örnek ben ikili eğitim yapan bir okuldayım yeni genelgeye göre bana toplamda ders artı formatörlük 30 saat göreve verebilecek en fazla. Şimdi 1. seçenek müdür beni sadece sabahçı yapar 2. seçenek sadece öğlenci yapar 3. seçenek arada boş ders saatleri koyarak beni sabahtan akşama kadar okula mahkum eder.

Merhoom' Alıntı:
deu_35' Alıntı:

Sorduğunuz sorunun cevabı değişiyor hocam. Örnek ben ikili eğitim yapan bir okuldayım yeni genelgeye göre bana toplamda ders artı formatörlük 30 saat göreve verebilecek en fazla. Şimdi 1. seçenek müdür beni sadece sabahçı yapar 2. seçenek sadece öğlenci yapar 3. seçenek arada boş ders saatleri koyarak beni sabahtan akşama kadar okula mahkum eder.
Kadronuzun hangi bölümde olduğunun bir önemi yok mu? Sonuçta ortaokulda olan bir öğretmene nasıl ilkokulda ders verilebilir ki?

Merhoom' Alıntı:
deu_35' Alıntı:

verirsiniz dilekçeyi sorarsınız, hangi gerekçelere dayanarak sizi o kadar okulda tutuyor..

O dediğiniz yapmak yemez pek.

branta' Alıntı:
Merhoom' Alıntı:
deu_35' Alıntı:

verirsiniz dilekçeyi sorarsınız, hangi gerekçelere dayanarak sizi o kadar okulda tutuyor..

O dediğiniz yapmak yemez pek.

Yemez elbette hocam ama birçok arkadaşın başına bu tür olaylar geldiğini biliyoruz. Benim demek istediğim ikili eğitim yapan bir ortaokulda Bilişim dersleriniz sabah olur Rehberlik derslerinide öğleden sonraya verirlerse 3. seçenekteki mağduriyet olur. biliyorum ki birçok arkadaş bu sorunu yaşayacak zira idare elinden geldiğince bizleri okulda tutmaya çalışacak.

Geri