Artık bts kurulmuyor ders zornlu olmaz diyenlere!

Kodla Büyü
Re: Artık bts kurulmyor ders zorunlu olmaz diyenlere sunulur

androidde ne anlatmayı düşünüyorsunuz acaba.

Re: Artık bts kurulmuyor ders zorunlu olmaz diyenlere sunulur!

tablette ne anlatacağız acaba

Re: Artık bts kurulmyor ders zorunlu olmaz diyenlere sunulur

Derslerimizi akıllı tahtadan işeleybildiğimiz için ve çocuklarda tabletten uygulama yapabildiği için mi dersler zorunlu olacak.Meb bizim dersimizi çoktan gözden çıkmış hocam.artık hiç bişey olmaz.İkinci kademeden de kalkmazsa ona şükredelim bence..

hocam açıklayacak bişey yok bi öneri yazmış arkadaşımız. madem lablar kurulmayacak bizde eldeki imkanları kullanabiliriz diye. akıllı tahta var öğrencilere tabletler gelecek. lab yerine akıllı tahta ve tabletleri kullanarak anlatırız. itiraz eden arkadaşlar olmuş. ben bu fikire sıcak bakıyorum elbet tabletlerdede öğrencilere anlatacağımız çok şey olacaktır.

tolgahan0010' Alıntı:
hocam açıklayacak bişey yok bi öneri yazmış arkadaşımız. madem lablar kurulmayacak bizde eldeki imkanları kullanabiliriz diye. akıllı tahta var öğrencilere tabletler gelecek. lab yerine akıllı tahta ve tabletleri kullanarak anlatırız. itiraz eden arkadaşlar olmuş. ben bu fikire sıcak bakıyorum elbet tabletlerdede öğrencilere anlatacağımız çok şey olacaktır.
:+1: :+1:

ben şimdi anlamadım bu başlıktan bişey yani ne var kanıt elinizde akıllı tahta ve tablet mi dersin zorunlu olacağının kanıtı öncedende 15+1 bilgisayar sınıfları vardı ne oldu fossss

tolgahan0010' Alıntı:

arkadaşımızın önerisi yerinde..imkan yoksa mevcut imkanları kullanırız..yeterki norm sorununu çözsünler..

herşeye muhalefet olacağınıza doğru olabilir acaba nasıl ve neler anlatabiliriz diyen bir zümre olabilseydik bugüne kadar bu iş bu hale gelmeden çözdürürdük...

ismailt' Alıntı:
herşeye muhalefet olacağınıza doğru olabilir acaba nasıl ve neler anlatabiliriz diyen bir zümre olabilseydik bugüne kadar bu iş bu hale gelmeden çözdürürdük...
muhalefetle ne alakası var. arkadaş öneri sunmuş kendince ama olmayacak bir öneri bu.

İddiaya mı girsek acaba, ders zorunlu olur mu olmaz mı diye. Belki geçmek bilmeyen bu süreç biraz eğleneceli geçer. Yoksa ben çok bunaldım bu konuşmalardan, bakmayım diyorum, yine okurken buluyorum kendimi.

apoyraz' Alıntı:
İddiaya mı girsek acaba, ders zorunlu olur mu olmaz mı diye. Belki geçmek bilmeyen bu süreç biraz eğleneceli geçer. Yoksa ben çok bunaldım bu konuşmalardan, bakmayım diyorum, yine okurken buluyorum kendimi.
ders zorunlu olacak iddası değil bu konu, sadece dersin zorunlu olması için birlik olalım, akıllı tahtalarla ve tabletlerle derslerimizi işleyebiliriz diyorum.
forumda dersin zorunlu olmasını herkes ister elbet, ama bts lerin yeniden kurulmayacağı hepimizce malum, derslerin zorunlu olması için artık bts lere gerek yok diyorum.

hastasıyız dede' Alıntı:
apoyraz' Alıntı:
ders zorunlu olacak iddası değil bu konu, sadece dersin zorunlu olması için birlik olalım, akıllı tahtalarla ve tabletlerle derslerimizi işleyebiliriz diyorum.
forumda dersin zorunlu olmasını herkes ister elbet, ama bts lerin yeniden kurulmayacağı hepimizce malum, derslerin zorunlu olması için artık bts lere gerek yok diyorum.
Ben artık istemiyorum dersin zorunlu olmasını, çünkü umudum yok.. Norm gelsin ben ona da razıyım. Bu kadar basit bir iş bile senelrdir çözülmedi ki, hayranım hala umudu olanlara...

Tablette anlatılacak ders ancak teorik olarak olur buda ders içeriğini kısıtlar fakat faydalı da olabilir temel seviyede bir toplum bilinçlenmesi sağlanabilir buda bilinçli teknoloji kullanımı demek olurki devlet politikası olarak istenilen bir sonuç hedefi olabilir ama şirket politikaları açısından istenmeyecek bir durumdur. Bence biraz ütopik gelebilir ama bilişim liseleri açılmalıdır.

Geri