Artık her ay altın saklama ücreti tahsil edilecek

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Bugün iş bankasından mail geldi. Her ay altın saklama ücreti aylık tahsil edilecek. Böyle yaparlarsa millet altınları nasıl yastık altından çıkarır. Bu arada ücret tahsil etmeyen bankaları burada paylaşalım. Kuveyt Türk masraf almıyor diye biliyorum.
Ekteki tablo iş bankasının...

Ekli dosyalar

• yh-altin-saklama_03.jpg
    yh-altin-saklama_03.jpg
    37.7 KB · Görüntüleme: 2,082
Bana da geldi mail. Artık nerden para keseceklerini şaşırdılar. Önceden altın fonlarının fiziksel karşılığı yok diyorlardı, şimdi de bankada fiziksel olarak saklanıyor diyorlar. Nasıl iş anlamadım..

Artık bankalar nereden ne koparacaklarını şaşırıyor...önceden hiç bir banka almıyordu. Yeni bir düzenleme varsa onu bilemiyorum.

Ama altın hesabından kuveyt türk oldukça uygun. Hatta elinizdeki altınları fiziksel olarak alıyor ve direk gram altına çeviriyor. Örneğin eski altın farkından meydana gelecek fiyat farkı da olmuyor. gram altın fiyatından hesaplıyorlar. Çok daha uyguna geliyor kuyumcudan bozdurmakla. Kendi bankamatiklerinden(altınmatik) altın olarak da hesabınızdaki altını çekebiliyorsunuz. Hiç bir hesap ücreti vs de yoktu.

yok bankamatik yok kredi kartı aişdatlarını geri istiyoruz diye bagirdikca onlarda kendince onlem almislar :P altinda epey dustu biliyorlarki bozduramayacaz da :( hapi yuttuk

madem fiziksel olarak saklanıyor o fiziksel altını bankadan alır saklarız fiziksel olarak üç kağıtçı adi kan emici şer....zler

Garanti bankasından haberi olan varmı?? garanti bankasıda alıyormu hesap ücreti arkadaşlar bilgisi olan varmı?? bana mail felan gelmedi...

kuveyt türk ne eft den, ne de başka bir şeyden para alıyor. Üstelik EFT saati 16.30'da değil 17.00'da bitiyor. Hem de faizsiz. bir ek daha: altın alım satımda fiyat farkı diğerlerine göre daha az.

tüm bankalar vampir resmen.kılıfına uydurup heryerden kesiyorlar birşeyler.benim anlamadığım bu bddk falan ne halta yarıyor.vatandaşı düşünen bir tane devlet kurumu kalmamış...

olmayınca derdi de olmuyor mübareğin :) ya bunlardan tehlikeli tefeci mi var ki... yine mafya bir noktada kapatır iyi kötü meseleyi, bunlar iliklere kadar ilişiyorlar

Geri