Artık Kendi Aramızda Puan Sıralamsı Yapsak mı?

Kodla Büyü

sivayseri

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kendi aramızda artık puan sıralaması yapalım diyorum. En azından azda olsa ortalama bir fikir elde ederiz. Site adminleri mi yapar yoksa biz mi düzenleriz ama ne kadar erken başlarsak bu işe o kada çok kişiye ulaşırız....

mebbisden ekran görüntüsünü paylaşsın herkes hizmet süresi ve puan olrak :mrgreen:

hocam bu site, belirtmiş olduğunuz sitelerden daha çok biliniyor ve tıklanıyor. Ben yıllardır bu siteye takılıyorum o belirtilen siteyi ilk defa duydm ki ben 4 defa okul değiştirdim tayin istedim. Zaten birebir tercihlerimizi tutturamayız ama en azından bir yargı oluşturabiliriz. Adminler bence bu sitede yönlendirmeli bu konuyu

ozcankurucu' Alıntı:
http://www.atamayap.com/ şu ana kadar 970 bilişim teknolojileri öğretmeni kayıt yaptırmış.
Yeni üye oldum. Yalnız sistemde açıklar var. Başkalarının mesajlarını okuyabiliyorsunuz örneğin.

sivayseri' Alıntı:
hocam bu site, belirtmiş olduğunuz sitelerden daha çok biliniyor ve tıklanıyor. Ben yıllardır bu siteye takılıyorum o belirtilen siteyi ilk defa duydm ki ben 4 defa okul değiştirdim tayin istedim. Zaten birebir tercihlerimizi tutturamayız ama en azından bir yargı oluşturabiliriz. Adminler bence bu sitede yönlendirmeli bu konuyu

başlayalım o zaman 100 puanım kayseriye tayin istemeyi düşünüyorum

birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.

her_dem' Alıntı:
birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.

Bu porklu'nun yaptığı sahtekarlıktan dolayı mağdur olan var mı?

her_dem' Alıntı:

Hocam umalım ki %30 oranında puanını şişiren olsun atamayap.com'da uçmuş puanlar..Bu adamların bu kadar puanı vardı da geçen sene neredeydiler? 220 puan falan var

Demise' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Hocam umalım ki %30 oranında puanını şişiren olsun atamayap.com'da uçmuş puanlar..Bu adamların bu kadar puanı vardı da geçen sene neredeydiler? 220 puan falan var

Evet ya ben de onu düşünüyorum. Daha önce atama niye istememişler diye düşünüyorum. 150'ler falan. Bakalım hayırlısı. Umarım herkesin isteğine göre olur.

antipc' Alıntı:
Evet ya ben de onu düşünüyorum. Daha önce atama niye istememişler diye düşünüyorum. 150'ler falan. Bakalım hayırlısı. Umarım herkesin isteğine göre olur.

Aslında kesin atama istemeyecek olanlar da puanlarını karşılaştırma yapmak için siteye kayıt olmuş olabilirler...Bu da bir avuntu ; p

antipc' Alıntı:
Demise' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Hocam mesela benim puanımda 130 ama bulunduğum ile eş durumundan geldim 3 seneyi tamamlamadğm için seneye tayin isteyebileceğim. seneyede 150 civarı olacak inşallah

bundan 2 sene önce bu forumda yazılan puanlara göre tercih yaptım ilk tercihim geldi ve forumdaki herkesten Allah razı olsun atamalarda gördüm ki herkes doğruyu söylemiş ..bu sene de herkes aynı duyarlılığı gösterir umarım...ayrıca o porkluyu hatırlıyorum :x

Demise' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Bu porklu'nun yaptığı sahtekarlıktan dolayı mağdur olan var mı?

Mağduriyetten kastınıza bağlı?

Geri