alpi' Alıntı:http://www.atamayap.com/ zaten yapılıyor hocam....
bana uyar. 96 tef izmir isteyeceğim.flyman' Alıntı:mebbisden ekran görüntüsünü paylaşsın herkes hizmet süresi ve puan olrak :mrgreen:
Yeni üye oldum. Yalnız sistemde açıklar var. Başkalarının mesajlarını okuyabiliyorsunuz örneğin.ozcankurucu' Alıntı:http://www.atamayap.com/ şu ana kadar 970 bilişim teknolojileri öğretmeni kayıt yaptırmış.
sivayseri' Alıntı:hocam bu site, belirtmiş olduğunuz sitelerden daha çok biliniyor ve tıklanıyor. Ben yıllardır bu siteye takılıyorum o belirtilen siteyi ilk defa duydm ki ben 4 defa okul değiştirdim tayin istedim. Zaten birebir tercihlerimizi tutturamayız ama en azından bir yargı oluşturabiliriz. Adminler bence bu sitede yönlendirmeli bu konuyu
easytr' Alıntı:dürüst adam bulursan yap. geçmiş yıllarda forumda sıkıntı oldu bu konuda. porklu mu ne vardı
DaMieN' Alıntı:easytr' Alıntı:dürüst adam bulursan yap. geçmiş yıllarda forumda sıkıntı oldu bu konuda. porklu mu ne vardı
Unutmadık! Unutmayacağız da :verymad:
her_dem' Alıntı:birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.
her_dem' Alıntı:birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.
Demise' Alıntı:her_dem' Alıntı:birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.
Hocam umalım ki %30 oranında puanını şişiren olsun atamayap.com'da uçmuş puanlar..Bu adamların bu kadar puanı vardı da geçen sene neredeydiler? 220 puan falan var
antipc' Alıntı:Evet ya ben de onu düşünüyorum. Daha önce atama niye istememişler diye düşünüyorum. 150'ler falan. Bakalım hayırlısı. Umarım herkesin isteğine göre olur.
Hocam mesela benim puanımda 130 ama bulunduğum ile eş durumundan geldim 3 seneyi tamamlamadğm için seneye tayin isteyebileceğim. seneyede 150 civarı olacak inşallahantipc' Alıntı:Demise' Alıntı:her_dem' Alıntı:birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.
Hocam umalım ki %30 oranında puanını şişiren olsun atamayap.com'da uçmuş puanlar..Bu adamların bu kadar puanı vardı da geçen sene neredeydiler? 220 puan falan var
Evet ya ben de onu düşünüyorum. Daha önce atama niye istememişler diye düşünüyorum. 150'ler falan. Bakalım hayırlısı. Umarım herkesin isteğine göre olur.
Demise' Alıntı:her_dem' Alıntı:birçok kişi insanları ümitsizliğe sevketmek ve tercih ettirmemek için puanlarını olduğundan yüksek gösteriyor. yazılan puanları %20-30 arası bu şekilde çıkıyor. geri kalan ise gerçek puanlar. adam izmire tayinim çıksın diye 125 puanımvar mı ne demişti. aslında 95 puanı vardı sanırım. ondan sonrada yaparım size gibilerinden olay olmuştu.
Bu porklu'nun yaptığı sahtekarlıktan dolayı mağdur olan var mı?