Artık Yeter!

Kodla Büyü

fateless38

Aktif Üye
Tüm meslektaşlarıma sesleniyorum.Bu siteden ihtimallerle ilgili ya da kendi kendimize gelin güvey olacağımız haberlerden lütfen bahsetmeyelim.Artık kendimizi bakanlığa ya da şuna buna kanıtlamaya ya da duyurmaya da çalışmayalım.Herkes her şeyin farkında malesef ama düzenleme yapmak istemiyorlar.Anketler,mailler,sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla kamuoyu oluşturmak falan bunlar işe yaramıyor.Çünkü bizimle ilgili değişiklik için kimse bize danışmıyor.Ayrıca lütfen öğretmen olarak atandığınızı ve başka mecralara kaydırılmak istendiğinizi(bt rehberliği altında tamircilik)unutmayın.Yani bir öğretmen olarak derse girmemiz gerektiğini...

emredersiniz. susalım oturalım çok güzel bir bakış açısı. destekliyorum.

beyhude bir haykırış malesef, ders isteyenler de bt rehberliği isteyenler de biran önce birbirinin varlığını ve kendilerince haklı sebepleri olduğunu kabul etmeli. Kimse kimseyi hayalcilikle ya da öğretmenlik vasfını kaybetmiş olmakla suçlamamalı. Ben bunun bir faydasını görmedim şimdiye kadar. Herkes inandığını söylemeye devam ediyor.

bu çabaların bir işe yaramamasının sebebi biz kendi içimizde ayrılığa düşüyoruz. Ders isteyen BT Rehberliğine karşı çıkıyor BT Rehberliği isteyen derse karşı çıkıyor kimse demiyor ki norm verilsin seçme hakkı da verilsin biz içimizde çözemediğimiz olayı yetkililere nasıl çözdüreceğiz

tabiki oturacaksınız hocam, boşuna kürek sallamayın. Altü üstü öğretmensiniz. Elini sallasan ellisi. Sen olmazsan senin yerine başka birisini bulurlar. Az bulunan bir meslek değilsin. 700 000 kişilik ama kendi kendine konuşan bir camia. Oturun oturduğunuz yerde. Şimdiye kadar azıcık bir gelişme olsa tamam diyeceğim ama bir faydasını görmedik. Hatta kendi aramızda birbirimize girdik. Neyse uzatmadan birşey söyleyeyim: Ek ders var alır mısınız? Karşılığında sesiniz çıkmayacak. (bu arada bayağı bir saçmaladım. :mrgreen: )

hozgulen' Alıntı:
bu çabaların bir işe yaramamasının sebebi biz kendi içimizde ayrılığa düşüyoruz. Ders isteyen BT Rehberliğine karşı çıkıyor BT Rehberliği isteyen derse karşı çıkıyor kimse demiyor ki norm verilsin seçme hakkı da verilsin biz içimizde çözemediğimiz olayı yetkililere nasıl çözdüreceğiz

:alkis: aynen

Kimseyi suçlamıyor ya da emretmiyorum.Yaşananlardan en çok kaygı duyanlardan biriyim.Meslek konusunda gelecekle ilgili kaygılarım hat safhada.Sadece şuna dikkat çekmeye çalışıyorum.Gereksiz yere umut dağıtmalar ya da zihinleri bulandırmalar hiçbir işe yaramıyor.Yapılanlardan da bir sonuç alınamadığı zaten ortada.Ne sendikalar ne de biz herhangi bir hak elde edemedik sorunlarımızla ilgili.Zaten birileri bi şey yapacak olsa çoktan harekete geçmişti çünkü bilişimcilerin sorunlarını sağır sultan bile duydu.Tek ümidim mahkemeler artık.Daha da kötü duruma düşmemek adına

hala sendikalardan nasıl ümit ediliyor ben onu anlamıyorum. 8 senedir görevimin başındayım ama hiçbir zaman sendikalı olmadım inş olmayacağım.

fateless38' Alıntı:
Tüm meslektaşlarıma sesleniyorum.Bu siteden ihtimallerle ilgili ya da kendi kendimize gelin güvey olacağımız haberlerden lütfen bahsetmeyelim.Artık kendimizi bakanlığa ya da şuna buna kanıtlamaya ya da duyurmaya da çalışmayalım.Herkes her şeyin farkında malesef ama düzenleme yapmak istemiyorlar.Anketler,mailler,sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla kamuoyu oluşturmak falan bunlar işe yaramıyor.Çünkü bizimle ilgili değişiklik için kimse bize danışmıyor.Ayrıca lütfen öğretmen olarak atandığınızı ve başka mecralara kaydırılmak istendiğinizi(bt rehberliği altında tamircilik)unutmayın.Yani bir öğretmen olarak derse girmemiz gerektiğini...

anlaşılan norm derdin yok...

muhalif33' Alıntı:
anlaşılan norm derdin yok...
norm derdim olmaz olur mu?bunu da nerden çıkardınız?ama yapılan ya da yapıldığı söylenen şeylerin normumuza yönelik hiçbir getirisi olmadı ben bunu diyorum bu sebeple dersten ve öğretmenliğimizden geri adım atıp tamirciliğe kaymayalım diyorum ve de meb bt rehberliği saçmalığını herkese yaptırır bunun için 100 saatlik kursu yeterli görmüşler bile bu sebeple bize bunun için kadro falan vereceklerini sanmam...

...

Ekli dosyalar

• ali_agaoglu_232019171a.jpg
    ali_agaoglu_232019171a.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 566
fateless38' Alıntı:

Bu siteden ihtimallerle ilgili ya da kendi kendimize gelin güvey olacağımız haberlerden lütfen bahsetmeyelim,
kısmında sana katılıyorum hocam ben de çok sıkıldım mış lardan muşlardan,
ama çabalar olmazsa olmaz bence

celikumit' Alıntı:
Bu siteden ihtimallerle ilgili ya da kendi kendimize gelin güvey olacağımız haberlerden lütfen bahsetmeyelim,
kısmında sana katılıyorum hocam ben de çok sıkıldım mış lardan muşlardan,
ama çabalar olmazsa olmaz bence
Çabayla ya da kendimizi duyurmakla da olmadı bugüne kadar ki(bunu hakkımızı aramayalım anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)4+4+4 ile norm fazlası olan sınıf öğretmenlerine ne gibi çareler bulunduğunu biliyorsunuz örnek vermek gerekirse alan değişikliğinden 2 yıllık eğitim enstitüsü mezunu adamlara sadece o dönemde beden eğitimi derslerine girebilir diye yazı vermişler diye beden eğitimi branşına geçirdiler sayın hocam...
özetle:harekete geçilmek istense zaten ,sorunlarımız ortada,çok kısa sürede hallederlerdi

Geri