artık zümre toplantılarına bile çağrılmıyoruz...

Kodla Büyü

naczo_neb

Aktif Üye
aydında zümre toplantıları için düzenlenen listede bilişim teknolojileri dersi yok. hazırlanan listede tüm branşların(bilişim tekn. hariç)hangi tarihte yerleri dahil belirlenmiştir. eğer müfettişler gelirse mutlaka durumu kendilerine ileteceğim...

alandan bile saymıyorlar desene artıkk. neye sayıyorlar ki artık bizleri ...

Genelde kimseyi çağırmıyorlar son bir yıldır aynı şikayetler Ancak;
İŞLERİ DÜŞÜNCE LİSTENİN İLK SIRASINI BİZİ YAZARLAR

Bundan sonra yok ne kadar değer o kadar iş. yeter artık, bari işten atsınlarda herkes rahatlasın.

bitliste bizim okulda dün yapıldı zümreler.

Türkçe,
Matematik,
Fen,
Sosyal,
İngilizce,
Ve Tabiki Din Kültürü,
Ve zümre yapmayan Rehber Öğretmenleri(Rehberliğin zümresi olmaz)

BT öğretmenleri yoktu. Olmaz da... adamlar bizim biraraya gelmemizi istemiyorlar. Belki bi karara varırız da işlerine gelmez diye.(Benim Yorumum)

ilçedeki zümrelerimiz ile biraraya geldiğimiz bir ortam oluyordu. yoksa diğer öğretmenlerde zümreden memnun değiller. önemli olan DİKKATE ALINMAMAK.

tekirdağda gelen resmi yazıda bilişim tekn. vardı biz gittik toplantıya ama gündem maddelerinin bizim branşımızla uzaktan yakından alakası yok..

bizi çağırdılar hocam Düzce de. Ama hiç bilişimci yok galiba 4 kişi yaptık toplantıyı :mrgreen:

aydın merkez 3. bölge 22 şubat cuma saat:13:30 da yaptık.braşım bilişim teknolojileri.sanırım bölge bazında farklılık var

zümrede çıkan sonuçları okuyan yokki zaten
eski okulum koordinatör okuldu.
bütün zümre kararları bize gelirdi
ilçe MEM her dönem kararlarını rapor olarak ister
bende tarihi değiştirir aynı raporu yollardım

naczo_neb' Alıntı:
aydında zümre toplantıları için düzenlenen listede bilişim teknolojileri dersi yok. hazırlanan listede tüm branşların(bilişim tekn. hariç)hangi tarihte yerleri dahil belirlenmiştir. eğer müfettişler gelirse mutlaka durumu kendilerine ileteceğim...

ZÜMRE olayı milli eğitim kurumda yapılacan zaçmalıkların başında geliyor... Zümre çağrılmamamız bizim için bence üzülünecek değil sevinilecek bir durum...

Geri