ARTIK HAYIRLISI.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan typhoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

typhoon

Site Gezgini
Fatih projesinde görevlendirilen ve görevlendirilecek olan formatör öğretmenlerin "daha rahat!" çalışabillmeleri için meslek liseleri haricinde Bilişim Teknolojileri Dersi Kaldırılıyor. Haberin gerçekliğinin kesinliği olmamakla birlikte lisede çalışan Bilişim teknolojilerinde görevli öğretmen arkadaşların hazırlıklı olmalarını tavsiye ederim... Diğer branştaki arkadaşlara da hayırlı olsun...

e o zamn ne diye ilkokul tarafında kalan bilişim sınıflarını taşıyın akıllı tahtalar ve tabletler yeterli olmayacak diye yazıda belirtiyorlar. daha geçen gün 7-8.sınıflarda bilişim dersleri 2saatve zorunlu olacak diye bir haberide yine burda duyduk. :o her haberde bu duruma düşüyorum. :o

Kaynağı belli değil ama bekliyorum böyle birsey açıkcası. Dersimiz zorunlu olsun diye diretenlerden biriydim ama artık ne yapıyorlarsa yapsınlar umurumda değil. Hergün stress hergün stress bırakın artık kafam olsun diye düşünmek istemiyorum

ders kaldırılsın fatih projesiyle ilgilenmem , tamirci değiliz ...Bunun neresi hayır hemde

Geri