Asıl mücadele şimdi başlıyor!

Kodla Büyü

Merhoom

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu geleceğimiz adına çok güzel bir kazanım gerçekleşti bizler için. Bu konuda emeği geçen başta BTE derneği olmak üzere tüm arkadaşlara, vekillere, program sunucuları ve bürokratlarımıza teşekkür ederim. Ama bizim için asıl mücadele bundan sonra başlıyor. Çünkü ısrarla branşımızın ne kadar önemli ve ne kadar gerekli olduğundan dem vurduk ve şimdi elimize bu fırsat verilmişken canla başla çalışıp dersimizin gerçekten önemli ve gerekli olduğunu, yetiştireceğimiz talebelerle yani meyvelerimizle ortaya koymak zorundayız. Elbette klasik tabirle Steve Jobs veya mark zuckerberg yetiştirelim demiyorum ama en azından Bilişim yolunun varlığından çocukları haberdar edip onları yönlendiribilir isteklendirebiliriz.

Merhoom' Alıntı:
Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu geleceğimiz adına çok güzel bir kazanım gerçekleşti bizler için. Bu konuda emeği geçen başta BTE derneği olmak üzere tüm arkadaşlara, vekillere, program sunucuları ve bürokratlarımıza teşekkür ederim. Ama bizim için asıl mücadele bundan sonra başlıyor. Çünkü ısrarla branşımızın ne kadar önemli ve ne kadar gerekli olduğundan dem vurduk ve şimdi elimize bu fırsat verilmişken canla başla çalışıp dersimizin gerçekten önemli ve gerekli olduğunu, yetiştireceğimiz talebelerle yani meyvelerimizle ortaya koymak zorundayız. Elbette klasik tabirle Steve Jobs veya mark zuckerberg yetiştirelim demiyorum ama en azından Bilişim yolunun varlığından çocukları haberdar edip onları yönlendiribilir isteklendirebiliriz.

Aynen hocam Allah razı olsun...Ben de aynı fikirdeyim mesleğimiz adına bütün birikimimizle tam gaz yapmanın zamanı şimdi... HAMDOLSUN!!!!!

haklsın hocam katılıyorum ama bize de gerekli donanımı sağlamalılar, her öğrenciye bir bilgisayar düşecek şekilde bt sınıflarının olması gerekiyor.

fernandito' Alıntı:
haklsın hocam katılıyorum ama bize de gerekli donanımı sağlamalılar, her öğrenciye bir bilgisayar düşecek şekilde bt sınıflarının olması gerekiyor.
Elbette donanım eksikleri belki sınıfların bölünmesi gibi iyileştirmeler işimizi kolaylaştıracaktır.

Şimdi çalışma zamanı ve dersimizin ne kadar gerekli olduğunu duyurma fırsatı.

Ben seneye çocukları çok kasmayı düşünüyorum. Sınıfta bir kaç kişiye 5 verip gerisi 2-3 lerde süründürmek biraz mantıklı. Zor dersler ciddiye alınır, pahalı elbise güzeldir, kaçan kovalanır :) vb.

hakanotuken' Alıntı:
Ben seneye çocukları çok kasmayı düşünüyorum. Sınıfta bir kaç kişiye 5 verip gerisi 2-3 lerde süründürmek biraz mantıklı. Zor dersler ciddiye alınır, pahalı elbise güzeldir, kaçan kovalanır :) vb.
:puhaha:

Merhoom' Alıntı:
Böyle bir başlık bekliyordum. Katılıyorum.

Merhoom' Alıntı:

:alkis: çok güzel özetlimişsiniz hocam..

İnşallah saygınlığımızı daha çok kazanırız. Öğretmenliği sadece üniversitede öğrendikleriyle ibaret olan birçok branştan üstünken, bölümlerimize çok yüksek puanlarla girmişken ve kendini geliştirmeye çalışan bir numaralı zümreyken yaşadığımız ezik anlar unutulur ve bilişim adına çok güzel işlere imza atarız umarım.

Ben okul web sitemizde BT dersi başlığı altında bir başlık açtım. Orada BT nin önemin anlatan içerikler paylaşıyorum. Derste öğrencilerin hazırladığı projeleri paylaşıyorum. Bir de alanımız itibariyle sadece müfredatla yetinmemeliyiz bence pivot scratch yeni programları araştırıp bulmalı üretmeli ürettirmeliyiz.

hakanotuken' Alıntı:
:+1:
Çok heyecanlıyım 30 saat dersim var hem de zorunlu :roll:

Geri