Ashampoo Anti-Virus 2014 1.0.3 TR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Ashampoo Anti-Virus 2014 1.0.3 TR

Ashampoo AntiVirus, gerçek zamanlı koruma özelliği ve sık güncellenen virüs veritabanı ile sizleri ve bilgisayarınızı bilinen veya bilinmeyen tüm ortak internet tehditlerinden koruyan güçlü bir antivirüs yazılımıdır. İşini oldukça mütevazi ve mükemmel bir şekilde yerine getiren program, herhangi bir şekilde özgürlüklerinizin önüne geçmez.

Güçlü bir koruma sağlarken asla bilgisayarınızın performansını düşürmeyen Ashampoo AntiVirus 2014, aynı zamanda antivirüs programlarına yabancı olan kullanıcılar için oldukça kolay bir kullanım sağlar. Öyle ki program tüm tehditleri otomatik olarak algılayarak, karantina altına alır ve bu sayede kendinizi sürekli güven içinde hissetmenizi sağlar.

Tek yapmanız gereken şey programı kurmak ve sonra kaldığınız yerden tüm işlerinize devam etmektir. Arka planda sessiz sedasız bir şekilde çalışacak olan Ashampoo AntiVirus, herhangi bir şekilde bilgisayarınızın performansını düşürmeyecektir ama sizlere maksimum güvenlik sunacaktır. Bazı zamanlar arkada bir antivirüs yazılımının bile çalıştığını unutabilirsiniz.

Tam otomatik güncelleme sistemi sayesinde, günlük olarak en son tehlikelere karşı yeni güncellemeleri alacak olan Ashampoo AntiVirus, bu sayede sizi ve bilgisayarınızı yeni ortaya çıkan tüm tehditlere karşı koruyacaktır.

Antivirüs programı kullanmak istiyor ama bilgisayarınızı yavaşlattığı için kullanmaktan çekiniyor musunuz? Sistem performansınızdan ve güvenliğinizden vazgeçmeden kullanabileceğiniz bir antivirüs yazılımına ihtiyaç duyuyorsanız Ashampoo AntiVirus 2014'ü mutlaka denemenizi öneririm.

İndir:
Ashampoo Anti-Virus 2014 1.0.3.rar - 195.1 MB
Alternatif:
Part1:
http://www.datafilehost.com/d/f1674d9b
Part2:
http://www.datafilehost.com/d/48aebe4a
Alternatif:
http://www.fastsonic.net/sjg8ftrwhkld/A ... .1.0.3.rar
Alternatif:
http://turbobit.net/x0a2aj98onz1.html

Ekli dosyalar

• ashampoo.png
    ashampoo.png
    270.6 KB · Görüntüleme: 1,240
firmanın antivirüs işşine girdiğini ilk defa duydum. Bir çok yazılımı çok başarılı ama bu nasıl bilmiyorum.

Şahsen benim evdeki kasaya kurduğum xp nin CD üzerindeki boyutu aynen bu kadar.
Şimdi sistemi korumak için sistem kadar büyük.(güncelemeslide vardır bu antivirüsün) bir bekçimi kullanacağım?Bu kadar büyüklükte bir işletim sistemine bile uyuz oluyorken, birde bekçisi ...
Başlığı açan hasari editim sağolsun. Light olanlarıda bekliyorum.Şahsen boyutları yüzünden AV kullanmaya çekiniyorum.

COBOL' Alıntı:
Şimdi sistemi korumak için sistem kadar büyük.(güncelemeslide vardır bu antivirüsün) bir bekçimi kullanacağım?Bu kadar büyüklükte bir işletim sistemine bile uyuz oluyorken, birde bekçisi ...
Başlığı açan hasari editim sağolsun. Light olanlarıda bekliyorum.Şahsen boyutları yüzünden AV kullanmaya çekiniyorum.
Her gün yeni virüsler türüyor dolayısıyla veritabanları şişiyor ayrıca günümüzde artık veri depolama sorunu kalmadı 2 TB lık HDD ler var. Yazılım geliştiricileri de bunu bildiğinden artık boyut kaygısı taşımıyorlar. Eğer bunu sorun ediyorsan bence DeepFreeze kur Anti-Virüsü hiç kurma. :)

hasari' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
Her gün yeni virüsler türüyor dolayısıyla veritabanları şişiyor ayrıca günümüzde artık veri depolama sorunu kalmadı 2 TB lık HDD ler var. Yazılım geliştiricileri de bunu bildiğinden artık boyut kaygısı taşımıyorlar. Eğer bunu sorun ediyorsan bence DeepFreeze kur Anti-Virüsü hiç kurma. :)
DV sağolsun.Zaten oda olmasaymış.
Bu arada bende TB lik harddiskmi alsam acaba? Kasalı sistemimi upgrade etmem gerek. 5GB (C) için 10GB(D) için yetmiyor gibi.
ekran kartı 256 mb....işlemcim amd athlon 800mhz.
Ama tıkır tıkır çalışıyor.

COBOL' Alıntı:
hasari' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
DV sağolsun.Zaten oda olmasaymış.
Bu arada bende TB lik harddiskmi alsam acaba? Kasalı sistemimi upgrade etmem gerek. 5GB (C) için 10GB(D) için yetmiyor gibi.
Anakartın desteklemez yeni bir sisteme terfi etmenin zamanı gelmiş geçiyor. :)

sen boşver, paranın değerini bilmek gerek.
Hem kasanın manevi değeri var vestel veezy go ilk atx kasam.
bir maaşıma maloldu nerede ise.

Zaten 20 gün önce 100 tl ya ufaklığa aldığım probook tabletide 20 tl pahalıya almışım.Şaka bir yana internette sörf bayaa hızlı.Yani kullanışlı
Ebay da emsalleri 80 tl hemde klavyeli ve deri kaplı.

COBOL' Alıntı:
Zaten 20 gün önce 100 tl ya ufaklığa aldığım probook tabletide 20 tl pahalıya almışım.Şaka bir yana internette sörf bayaa hızlı.Yani kullanışlı
Ebay da emsalleri 80 tl hemde klavyeli ve deri kaplı.
İhtiyacı hangisi karşılıyorsa en iyisi odur.

COBOL' Alıntı:
hasari' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
sen boşver, paranın değerini bilmek gerek.
Hem kasanın manevi değeri var vestel veezy go ilk atx kasam.
bir maaşıma maloldu nerede ise.
@direnCOBOL
Öyle deme, belki birgün vestel teknoloji müzesi kurar ve vestele geri satarım.

O zamana kadar dayanabilirsen bekle yalnız sana para yedirmezler gibime geliyor. :)

Bence ebayda satılan 1970 li yılların radyolarının yada daktilolalrın fiyatlarına bakman gerekir.

Geri