Ashampoo Burning Studio 10.0.15 ML | 104MB

Kodla Büyü

calimerra

Aktif Üye
4a3f7636b7.jpg

Ashampoo Burning Studio 10.0.15 ML | 104MB
1hakknda01.png

Ashampoo Studio Yazma, CD-RW, DVD-RW, DVD-RW ve Blu-ray diskler paketinin son satırı kayıt için programın yeni bir sürümü.Programı projeleri oluşturmak ve CD / DVD (MP3-CD, VCD, S-VCD ve Blu-ray de dahil olmak üzere) yakmak için izin verir. Program tasarruf ve projenin yükleme uzun dosya isimleri (DVD ve Blu-ray için 127 karakter ve CD için 64), otomatik yapılandırma ayarları, destekler, görüntülerin oluşturulması, basit bir dosya yönetim DragandDrop ve çok daha fazlası. Çoğu kayıt cihazları ile çalışır. Herhangi bir DVD-player çalınabilir DVD diskleri dosyalarınızı dönüştürmek için bu kadar kolay olmamıştı.

Ana fonksiyonları Ashampoo Burning Studio: "Yanık ve CD, DVD ve Blu-ray disklere veri güncelleme" bir veya daha fazla disk verilerinizi yedekleyin "CD'den müzik RIPing ve ses CD ve MP3 veya WMA diskler müzik yakmak" Kayıt video ve DVD diskleri veya disk fotoğraf veri diski görüntüler oluşturun ve yanık "Hızlı ve kolay silme yeniden yazılabilir diskleri" uzman kayıt seçenekleri DVD desteklenmiyor "Kopya disk formatları" yüksek kaliteli slayt gösterileri oluşturma "Built-in DVD yazma videos editörü" tam kontrol için diskler, diskler, ses, video ve fotoğraflar da dahil olmak üzere her türlü veri kaydetme ", disk yedekleme ve kurtarma kopyalama" Oluştur "yeni veri ve içerik ekleyerek," mevcut diskleri yükseltme çeşitli formatlarda müzik dönüştürme "kapakları ve etiketler oluşturma" Ashampoo Burning Studio 10 yeni kayıt ve önyükleme disketleri, ses ve video diskleri üretmek için gelişmiş araçlar "Tüm geliştirme araçları geliştirilmiş ve daha rahat olurlar" tam destek "Bir CD, DVD ve Blu-Ray diskler ile tüm görevler için araç" 720p ve 1080p video kayıt için Blu-Ray diskler, DVD ve Blu-Ray menü için ses parçaları ve CD "Yeni ve geliştirilmiş temalar oynatma için entegre bir ses çalar" autorun menüleri disk veri oluşturmak için editörü "

3download03.png

http://www.wupload.com/file/2007270257/Ashampoo.Burning.Studio.10.0.15.rar

kardeşim bu siteye yeni üye oldum hoşuma gitti site elimden gelen en güncel programları paylaşıyorum dahada paylaşımlar yapacam eğerki premium iğtiyacın warsada PM atarsın bana veririm premium beklemeden indirirsin dosyayı

eyvallah dostum, bbnet güzel bir forumdur.önceleri paylaşım daha çoktu, sen forumu eski günlerine döndürdün biraz, iyi oldu.

Geri