asker öğretmen ek ders?

Kodla Büyü

bekmez

Site Gezgini
arkadaşlar okulda ek ders almanın bir yolu yok mu? mesela kurs açmak(okuma yazma vs) yada okuldaki web işlerini vs yaparken sanırım formatörlük oluyor onun gibi bir şey yaparken ek ders alınır mı? sınıf öğretmeniyim okulun bu tür işleriyle ben ilgileniyorum. yok format at web sitesini yap. bazı yerlerde ek ders alınıyor bu iş için diye duydum acaba doğru mu?

Hocam benim bildiğim kadarıyla asker öğretmen hiç bir şekilde ekders alamıyor. Ama illegal bişeyler varsa o ayrı :)

asker öğretmen ek ders alamaz hocam.
eleştirmek için değil ama halinize şükretmeniz için söylüyorum sizin yaptığınız işleri yapıp 5 kuruş almadan askerlik yapmak isteyen çok insan var

hocam tabi ki iyi ki asker öğretmenlik çıktı ona bir şey demiyorum sadece bulunduğum şartları daha da iyileştirmek için sordum. okulda bir sürü iş üzerime yıkıldı ben de neden diğerleri yapmıyor da ben yapıp ek ders alamıyorum diye merak ettim.mesela bir başka öğretmen site hazırlayabilir.

Asker öğretmen hiçbir şekilde ekders alamaz hocam... Başkasının adına kurs açıp alma yoluna gidebilirsiniz :)

Geri