selcuklu' Alıntı:Muhtemelen eğitim özrü geri gelecek, Ağustos'ta asker olacam. Bu atamadan yararlanabilir miyim. Temmuz içinde olursa sorun yok ancak Ağustos'a kalırsa nasıl olur. Kılavuz da bununla ilgili bir madde yer alır mı?
selcuklu' Alıntı:Muhtemelen eğitim özrü geri gelecek, Ağustos'ta asker olacam. Bu atamadan yararlanabilir miyim. Temmuz içinde olursa sorun yok ancak Ağustos'a kalırsa nasıl olur. Kılavuz da bununla ilgili bir madde yer alır mı?
aktasankara' Alıntı:selcuklu' Alıntı:Muhtemelen eğitim özrü geri gelecek, Ağustos'ta asker olacam. Bu atamadan yararlanabilir miyim. Temmuz içinde olursa sorun yok ancak Ağustos'a kalırsa nasıl olur. Kılavuz da bununla ilgili bir madde yer alır mı?
hangi ili isteyeceksiniz hocam
aktasankara' Alıntı:sıkıntı olabilir hocam ben de bu yüzden tecili bozdurmadım, gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim
Siz nereyi isteyeceksiniz hocam...aktasankara' Alıntı:sıkıntı olabilir hocam ben de bu yüzden tecili bozdurmadım, gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim
selcuklu' Alıntı:aktasankara' Alıntı:selcuklu' Alıntı:Muhtemelen eğitim özrü geri gelecek, Ağustos'ta asker olacam. Bu atamadan yararlanabilir miyim. Temmuz içinde olursa sorun yok ancak Ağustos'a kalırsa nasıl olur. Kılavuz da bununla ilgili bir madde yer alır mı?
Konya isteyeceğim inşallah...
selcuklu' Alıntı:Siz nereyi isteyeceksiniz hocam...aktasankara' Alıntı:sıkıntı olabilir hocam ben de bu yüzden tecili bozdurmadım, gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim
akdenizkanki' Alıntı:selcuklu' Alıntı:aktasankara' Alıntı:selcuklu' Alıntı:Muhtemelen eğitim özrü geri gelecek, Ağustos'ta asker olacam. Bu atamadan yararlanabilir miyim. Temmuz içinde olursa sorun yok ancak Ağustos'a kalırsa nasıl olur. Kılavuz da bununla ilgili bir madde yer alır mı?
Konya isteyeceğim inşallah...
Hocam, ben de eş özründen konyaya gelecem kısmetse benimde askerlik olayı var. Konya mem'i aradığımda oradaki memur askerdeyken tayin istiyebiliyorsunuz fakat 15 gün içinde göreve başlıyamıyacağınız için atamanız iptal olur dedi. Zaten ücretsiz izinde olduğumuz için görev kağıdıda alamıyoruz. Bana verilen yanıt böyle ama isterseniz yinede konya mem atama şubesini arayın.