Askere gidecek olanlara

Kodla Büyü

versace

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Askere gidecek arkadaşlar kimse uyarmadı demeyin diye başlığı açtım..
1)Gideceğiniz yerde Kabul toplama merkezine (KTM 'ye) sakın girmeyin direk yerinize gidin sorun olmaz. Neden gitmeyin dediğimi giderseniz anlarsınız.
2)Giderken telefon götürmeyin sadece sim kartı yanınıza alın yeter. Yeriniz yurdunuz belli olunca alırsınız.
3)Giderken sadece bir kaç parça sivil elbise alın. Lazım olacak malzemeleri nasıl olsa almışsınızdır.
4)Gittiğiniz yerde acemi çömez deyip bulaşık haneye gönderip işleri size yaptırmak isterler.
5)Uzun dönemler asla kısa dönemi sevmez muhtemelen çavuş olacağınız için karizmayı ilk günden çizdirmeyin .
6)Muhtemelen sizi yazıcı yada bir askeri personelin yanına verirler rahat edersiniz.
7)Hırsızlığa çalınmaya ve yer değiştirmeye tedbir olsun diye asetatla eşyalarınızı işaretlemeniz tavsiyemdir.

Asteğmen olarak askerlik yapacak arkadaşlar varsa bu botlardan bir tane tedarik etmelerini şiddetle tavsiye ederim tabi eğer benim ayağım sağlamdır diğer botlar benim ayağıma vurmaz diyorlarsa o başka

öğretmen olarak askerlik yapmak için ayrıca bir sınav mı var yoksa şans eseri mi oluyor ? onun için özel başvuru yapmak gerekiyor mu ?

bi kaç tane karşılaşacağınız uzun dönem klasikleri sunayım...

-hoca sen yokken biz vardık..

-hoca burda devrecilik yok sıracılık var( devreciliğin kibar adı)

-hoca senin yaptığın askerlikte ne var,siz askerlik mi yapıyorsunuz.

-bırak hoca senin gibi 2 tane yolladım,senide yolluyucam ama senden sonrakine çok pis takıcam(takan takmış haberi yok safın :))

daha çok var ama birazda yaşayarak öğrenin:))
şimdiden hazır olun rastgele:)

4)Gittiğiniz yerde acemi çömez deyip bulaşık haneye gönderip işleri size yaptırmak isterler.
5)Uzun dönemler asla kısa dönemi sevmez muhtemelen çavuş olacağınız için karizmayı ilk günden çizdirmeyin .

bu iki maddeyi somut örnekler vererek açıklarmısınız? Ayrıca bu gibi durumlarla karşılaşırsak neler yapmalıyız?

senın gorevın olmayan bır ısı yap dedıklerınde yapmıyorum de uzun donemler bunu yaptırmak ıster ama gozu senınle kavgaya gırmeye yemez cunku mahkemede sen onun ustusun ve haksız ıstegı yüzünden askerlıgı uzar hapisde cabası.Ben ılk gun bu yüzden kavga ettım uzun donemler fırça yedı
acemılık sonrası cavusluk yapacağınız yerde bır kere ıplerı kaçırırsanız sonu gelmez bu yüzden uzun dönemlerle aranıza daıma sınır koyun onların sızın altınız olduğunu hıssettırın

asker ogreetmenlık basta bellı olur olmadıysan gıttıgın yerde ogretmen acıgı olursa(doğuda) senı bır okula gonderırler sabah çıkıp aksam gerı bölüğe donersın

Geri