Askere gideceklere maaş kesintisi YARDIM EDİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan korn454545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
K

korn454545

Misafir
Öncelikleri herkesin bayramı kutlu olsun. Ağustos celbinde asker olacaktım. Askerlik şubesinden 2.grup olduğum ve 9 eylülde asker olacagım söylendi. Buna rağmen maaşım yatmadı. Arkadaşımı aradığımda ilçe MEM'le görüştügünü ve dönünce çift maaş verereceklerini belirttiklerini söyledi. Bu durum tüm Türkiye'de mi geçerli acaba yoksa sadece bizim ilçede mi var ?

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Para ihtiyacım olduğu için dilekçe veya farklı bir yolla maaşımı alabilir miyim?

Edit: bu arada ilçe MEM veya okula askerlikle ilgili hiçbir dilekçe veya belge vermemiştim. Asker olacakları sanırım şubeden öğrenmişler.

dönüşte de çift maaş vermeyebilir bunlar. bende 2010 da giderken temmuz maaşım yarım yatsın diye dilekçe vermiştim ama senin ne olur fikrim yok malesef.

maaşını yarım alırsın böylece dönüşte geri vermek zorunda kalmazsın da.... Tamamını kesemezler saçmalamışlar

Hocam Ortada Yanlış Bir Durum Söz Konusu :!:
Bende Eylülde Askere Gideceğim ve Müdürümüz Temmuzun Sonunda Aradı Maaş dilekçesi istedi bende yolladım Ağustos maaşımın kıst ödenmesini istiyorum diye ve asker olacağım tarihide 9 eylülden itibaren başlattılar ağustos 15 den eylül 9'a 24 günlük maaş yatırdılar .
Sizi de aramaları gerekiyordu hocam hangi tarih de askere gideceğiniz konusunda Milli Eğitimle bir daha görüşmenizde fayda olabilir

Geri