Askerlik dönüşü göreve başlama ile ilgili sorun

Kodla Büyü

bilişim72

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar 12.02.2014 terhis tarihim. Bu tarihte başlayamazsın diye direttiler Ve göreve başlayamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı.

Terhis belgene bak hocam, izinli terhis belgesi ise (yani siz izin kullanmadıysanız eğer) şu anda asker gözüküyorsunuz dur. İzniniz bittikten sonra göreve başlayabilirsiniz. Terhis belgesinde yazıyor... Büyük ihtimal ile siz 1 Mart ta göreve başlayabilirsiniz...

askere alınma tarihiniz ne zaman kısa dönem askerlik hizmeti 6 aydır. 18 ağustosta teslim olduysanız 18 şubatta biter.

Doğrudur hocam.Benim askerlik 31 mayısta bitiyordu, beni 1 haziranda başlattılar.Siz bugün asker yarın değilsiniz.O yüzden yarın başlatırlar.

Kilit' Alıntı:
Doğrudur hocam.Benim askerlik 31 mayısta bitiyordu, beni 1 haziranda başlattılar.Siz bugün asker yarın değilsiniz.O yüzden yarın başlatırlar.
hocam sizin terhis tarihiniz 31 Mayıs mıydı. O1 haziran mıydı.

ademola' Alıntı:
askere alınma tarihiniz ne zaman kısa dönem askerlik hizmeti 6 aydır. 18 ağustosta teslim olduysanız 18 şubatta biter.
evet doğrudur hocam 6 aydır. 12 Ağustos'ta başladım 12 Şubat'ta terhis Oldum ancak 12 Şubat'ta asker değilim. hem 12 ağustos hem de 12 Şubat'ı askerlik sayarsak 6 ay 1 gün eder. dolayısıyla ben bugün asker değil Sivilim. bu nedenle başlamam gerekmez mi?

Geri