askerlik ile ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fthdyg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fthdyg

Aktif Üye
benim muhtemel sevk tarihim 31.07.2014 ben ağustos celbinde değilde kasım celbinde askere gitmek istiyorum ne yapmam gerekir.

Eğer ek-a belgesini daha önce kullanmış iseniz erteleme yapmak için yüksek lisansın dışında başka bir erteleme seçeneği bulunmuyor maalesef.

Aday öğretmenim bende.Eylülde kalkıyor adaylığm. Kasımda gitmek istiyorum. Tecilim 31.07.2014 tarihinden bitiyor. Ne yapmam gerekir.

darkle3 benımde aynen senınkı gibi biz zaten normalde kasım celbinde gidiyormuşuz. Ağustos celbine yetişemiyoruz eylül gibi gel işlemlerini yapalım dediler askerlik çubesinden.

Bilişim öğretmenlerine asker öğretmen çıkma olasılığı nedir. Ağustos'da mı gitmeli Kasımda mı

Arkadaşlar kasımda askere gitmek istiyorum. Okula dilekçe vermem yeterliymiş. Askere gitmeden önce askeri hastaneye sevk edilmek istiyorum. Ne yapmam gerekir. yardımcı olur musunz.

Geçen sene bana çıkmadı çoğu arkadaşa da çıkmadı neyse çıkdığından vazgeçtim benim kadar beter yere düşende olmamış benim gibi milliyetçi bir adamı milletinden nefret ettirdiler :verymad:

Asker öğretmenlik kısmet işidir. Denizli de bir arkadaşa şırnağa çıktı. Baya sorun oldu. Bende bekledim doğudayım diye çıkmadı. İyi oldu :mrgreen:
Bazı şeyler de hayır vardır meslektaşlarım. Ya nasip deyin...
( Askeri öğretmenlik ağustos celbinde çıkıyor diye de biliyorum)

kasım celbine askere gidecekler evrakları askerlik subesıne en son ne zman verecekler. Bilgisi olan var mı?

Ben kısa dönem olarak yaptım. 6 ay maaş almadım. aylık maaş 2000 lira desen 12000 lira zarardayım. Hem ücreti kes hem de askerlik yaptır. Sanki tatile çıkıyoruz keyfi ücretsiz izin alıyoruz. Böyle saçmalık yok. Bizimkisi askerlik yapmak üstüne de yaptığımız askerlikten dolayı devlete para vermek gibi bişey. Bedelli askerlik yapan adam en azından parasını veriyo askere gitmiyo. Böyle saçmalık olmaz. Ben hala 6 ay alamadığım paranın acısını çekiyorum askerden geleli 1 sene oldu maddi olarak zor toparlandım. Askerlik vatan borcudur ödenecek ondan yana asla bir şikayetim olmaz. Bedelliye de karşıyım. Fakat çalışan insanın tüm haklarını alıp ayda 30 lira cebine koymak çok saçma. Oraya kimse yatmaya gitmiyor.

Çok şükür öğretmenlik yaptık. Evliydim çocuk da vardı onları da götürmem gerekiyordu ve öğretmenlik çıktı çok şükür.Burdurda 18 günü saya saya bi hal olduk.Millet 470 sayıyodu.Allah yardım etsin.

ismailt' Alıntı:
Çok şükür öğretmenlik yaptık. Evliydim çocuk da vardı onları da götürmem gerekiyordu ve öğretmenlik çıktı çok şükür.Burdurda 18 günü saya saya bi hal olduk.Millet 470 sayıyodu.Allah yardım etsin.
156 gün saydım. Uzun dönem çocuklar bizim gibi 3 tane dönemi terhis ettiler. O çocukların psikolojisini düşünün. Benim üstüme 2-3 kere daha 100 saydı o çocuklar. Yani ağlamanın sızlamanın anlamı yok ama gerçekten adeletsizlik var.

Geri