asp dosyalırını çalıştırma

Kodla Büyü

bilgisayarkurdu46

Aktif Üye
arkadaşlar asp dosyalarım bir türlü çalıştıramadım.

1-IS Y UKURDUM
2-DOSYAYI WEB PAYLAŞIM YAPTIM
3-OKUMA YAZMA YETKİSİ VERDİM YİNE OLMADI

baby asp programını da bir dene. Belki asp kodlarında hata vardır. Baby asp ücretsizdir ve çok küçük boyutludur. Kolayca temel asp kodlarını ihtiva eden sayfaları çalıştırabilirsiniz.

tdemirparmak' Alıntı:
baby asp programını da bir dene. Belki asp kodlarında hata vardır. Baby asp ücretsizdir ve çok küçük boyutludur. Kolayca temel asp kodlarını ihtiva eden sayfaları çalıştırabilirsiniz.
Maalesef bu yazılımı çalıştırabilene rastlamadım.Ben dahil
Alternatifini bir tek asp sayfası çalıştıran varsa tarifini şiddetle arıyorum.

İşletim sisteminiz Vista Home Basic ise olmaz hocam. Başka yollar bulmanız gerekir. Baby asp programını deneyebilirsin.

mMesele orada deneyipte çalıştıranı sitelerde duymadım.Varmı çalıtıranın vereceği bir çalıştırma tarifi ??
Yani sitelerdeki kullanımı değil kendi tecrübesini yazacak olan.Bende çalıştıramadım...

6 yıldır zaman zaman ihtiyaç duyduğum ve hızır gibi imdadıma yetişen yegane küçük (lite) asp server'ım:) Dilerseniz video çekeyim, illa da ispat ,istiyorsanız:)

tdemirparmak' Alıntı:

hocam onu da denedim olmadı.

Geri