asp ile yapılmış siteyi güncelleme yardım!!!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bulunduğum okulda benden önceki ler asp ile yapmışlar siteyi..html ile olsa az çok anlarım fakat asp den pek anlamıyorum açıkcası..
bilen yardımcı olursa sevinrim,nasıl güncelleme yapacaz..
site :http://gokcedere.meb.k12.tr/

HOCAM ASP İLE YAPILMIŞ İSE YÖNETİM PANELİ VARDIR YAPAN ARKADAŞA ULAŞ PANEL LİNKİNİ AL ZZATEN FORUM SAYFASI GİBİ BİR YER YAPMIŞTIR. EKLE SİL GİBİ BÖLÜMLERİ OLAN ORDAN GÜNCELLEME YAPARSIN DOSYALARI DEĞİŞTİREREK GÜNCELLEME YAPILMAZ ASP DE GENELDE KOLAY GELSİN

rcandir' Alıntı:
HOCAM ASP İLE YAPILMIŞ İSE YÖNETİM PANELİ VARDIR YAPAN ARKADAŞA ULAŞ PANEL LİNKİNİ AL ZZATEN FORUM SAYFASI GİBİ BİR YER YAPMIŞTIR. EKLE SİL GİBİ BÖLÜMLERİ OLAN ORDAN GÜNCELLEME YAPARSIN DOSYALARI DEĞİŞTİREREK GÜNCELLEME YAPILMAZ ASP DE GENELDE KOLAY GELSİN
evet hocam müdür yardımcısı elinden geldiği kadar o şekilde güncelliyormuş,şimdi bana devr edecekler...
benim merak ettiğim bi fotgraf albümü ekliyeceğim nasıl ekliyecem biraz kafam karıştı..
html ile firezilla ile atıodum kolay geliodu bu biraz karışık gibi:S

sitenin ftp sine gireresen yönetim klasörüne ulaşabilirsin. Aradan büyük bir ihtimalle site yönetimine ait şifrelere erişebilirsin.

Siteniz asp tabanlı yapılmış. Güzel bir sistemi var. Yönetim paneline ulaşırsanız tüm güncellemeleri rahat yaparsınız.

YÖNETİM PANELİNDE SOL MENÜYE LİNK EKLEME YADA MODUL EKLEME BÖLÜMÜ VARDIR SEN ALBÜMÜ HAZIRLADIKTAN SONRA FTPYE ATIP PANELDEN LİNK KISMINI OLUŞTURACAKSIN BU KADAR

Geri