Astral Seyahat

Kodla Büyü
merak etmeyin yakında hepimiz astral bi seyahate çıkacagız..

Bi ara tibet rahipleri ve yapabildikleri şeylerden bahseden bir kitap okumuştum. inanmakla inanmamak arasında kaldım.

kardeşim fena takmıştı astral seyahate. uzun bir dönemimiz seyahat yapabilir miyiz üzerinde kafa yormakla geçmişti. denemeleri olmuştu bi kaç kere :puhaha:
aslında zevkli iş olmalı ya :P

Hocam bi ara memlekette bahsi geçmişti.Ruhun bedenden kopmadan bir yerden bi yere gitmesi gibi bir şeydi. Yaşadığını söyleyen bir abmiz vardı lakin bu konuların derin olduğundan bahsetti. Yani olayları kaldırabilme açısından. Olağanüstü gibi birşey o bakımdan.

aman uğraşmayın hocam sonra neme lazım birileri çıkar 3 ay tatil + bir de astral seyahat bunlar çok para alıp seyahata filan gidiyorlar. olmaz olmaz çok geziyorlar der yandık o zaman :mrgreen: . şaka bir yana ilginç aslında

bshark' Alıntı:
aman uğraşmayın hocam sonra neme lazım birileri çıkar 3 ay tatil + bir de astral seyahat bunlar çok para alıp seyahata filan gidiyorlar. olmaz olmaz çok geziyorlar der yandık o zaman :mrgreen: . şaka bir yana ilginç aslında
konunun en güzel cevabı.
:alkis: :mrgreen:

ben de forumda bu konuyu görünce birileri yine seyahat firmalarından birinden uygunsuz kaba muamele görmüş de firmayı şikayet ediyor sandım :) sabah sabah birşey daha öğrendik, eyvallah hocalar.

Geri