asus ısınma problemi...

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
3 yıldır asus kullanıyorum... ama son zamanlarda laptop çok ısınmaya başladı, farkedilir şekilde... servise göndermek istemiyorum...bunun çözümü için ne yapabilirim... masaüstü bilgisayar olsa yapılabilecek şey çok ama , laptop da ne yapabilirim bilmiyorum :( önerilerinizi bekliyorum...

Hocam iyi geceler..3 yıldır kullannıyorum dediğinize göre garantisi bitmiş demektir. Dolayısıyla siz müdahale edebilirsiniz demektir. Altında vidalı kapaklar var hocam..Onları sökün..Büyük ihtimalle o kapakların altında işlemcinin, RAM' in ve HDD' nin etrafında baya bi toz göreceksiniz.. Onları temizleyin hocam..Çok faydası olur..Bende de Asus var da :)

suatguzel' Alıntı:
Hocam iyi geceler..3 yıldır kullannıyorum dediğinize göre garantisi bitmiş demektir. Dolayısıyla siz müdahale edebilirsiniz demektir. Altında vidalı kapaklar var hocam..Onları sökün..Büyük ihtimalle o kapakların altında işlemcinin, RAM' in ve HDD' nin etrafında baya bi toz göreceksiniz.. Onları temizleyin hocam..Çok faydası olur..Bende de Asus var da :)

hocama katılıyorum.tozu temizlemek işe yarar.

garintisi dolmadı ama az kaldı... zaten gönderince en az bir ay gelmez, hiç gerek yok.. açmaya cesaret edemedim, ama tavsiyelerinizi dinleyip açsam iyi olacak... inşallah ısınmanın nedeni tozdur sadece... teşekkür ederim :+1:

fana tersten hızlıca üfleyin yada kompresörle hava tutun, tabi balkonda yapın bu işlemi :)

Geri