asus k53sv açılma sorunu !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Süper Üye
Süper Üye
ben de asus un K53SV-SX061R modeli var ancak açılması ile ilgili bir sorum var:
bilgisayar açılırken windows simgesi göründükten sonra ekran bir 15-20 saniye siyah kalıyor bilgisayar ın tamamıyla açılması baya bir uzun sürüyor ( 3 dk dan fazla) bilgisayar ın açılışını nasıl hızlandırabilirim msconig denedim olmadı ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir mi bilgisayrın özellikleri fena değil
en az on farklı sistem kurdum hepsinde aynı sorun oldu.

aynı bilgisayardan bendede var. açılışta bende belkliyorum ama 3 dakitka değil. orjinal olarak üzerinde gelen win7 home premium 64 bit kullanıyorum. kendi yükledikleri programlara yoruyorum. ama uğraşıp formatta denemedeim. bir çözümü olan olursa bende bekliyorum.

soluto diye küçük bir program var açılışı hızlandırıyor. bu program da işe yaramazsa donanımsal bir sorunun vardır. garanti kapsamındadır zaten asus teknik servisine ulaşırsın.

programı ekliyorum.

Ekli dosyalar

Benim açılışta 1.5 dk sürüyordur heralde.Bende bunun bir alt modeli var.
Ayrıca,ben işletim sistemini(win7) 30 gün deneme sürümü olarak kullandım. laptop gayet güzel bir şekilde açılıyordu. 30. gün ilaçladım,ilaçlandıktan sonra açılışlarda problem yaratıyor.Problem şu.Asus yazısı geliyor daha sonra laptop kendini hemen resetliyor.Ben bunun ilaçtan kaynaklandığının düşünüyorum.Format atmakta istemiyorum şuan.Üşeniyorum driverleri kurmaya :)

garip olan win başlıyor yazı geldikten sonra ekran tamamen kararıyo bir süre bekleyip sonra açılıyor bence proğramla bir ilgisi yok gibi

denedim pek faydali olmadı yani sanırım sorun başlangıçta çalışan proğramrdan değil

alpi' Alıntı:
garip olan win başlıyor yazı geldikten sonra ekran tamamen kararıyo bir süre bekleyip sonra açılıyor bence proğramla bir ilgisi yok gibi

windowsu yeniden kurman gerekiyor diye düşünüyorum. sistemi etkileyen bazı programlar var. virüs de yapıyor olabilir.

Geri