asus K55vj açılmıyor

Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hafta sonu aldığımızı, bugün windows yüklediğimiz laptop açılmaz oldu. Kasa çalışıyor ancak bios dahil hiçbir görüntü gelmiyor. Yeni olduğu için herhangi biyerini de elleyemiyorum. Buna yapabileceğimiz bişey varmı??? :cry:

bende alıcaktım hocam az kalsın hafta sonu.. sevineyim mi bilemedim....aldığınız yere iade edin..

mnn' Alıntı:
bende alıcaktım hocam az kalsın hafta sonu.. sevineyim mi bilemedim....aldığınız yere iade edin..
değişiklik olmazsa ilk iadeyi deneyeceğiz hocam, zannetmiyorum ama inşallah alırlar.

Şansızlık olmuştur geçmiş olsun.
Bataryayı çıkarın batarya ile temas eden çıkıntıları bir metal ile temas ettirin. Bu işlemden sonra bilgisayarı açmaya çalışın.

statik elektrik ihtimaline karşın pili çıkarıp fişini çekip bir kaç defa power butonuna basın, biraz basılı tutun.

Söylediklerinizi denedim ama değişen bişey yok, açmadan bios resetleme yada ram söküp takma gibi işlemleri de deneyemediğim için mecburen daha kullanmadan servise gitcek galiba :)

dostum merhaba aynı sorun benim notebooktada var. daha yeni aldım işletim sistemi kuramadan bios ayarları yaparken gitti pc açılmıor artık. Çözüm için neler yaptınız, sorunun kaynağı neymiş acaba?

of ya bende bir tanıdığıma aldırmayı düşünüyordum.. kalsın ozaman. kahretsin.. :verymad:

Servise gönderdik, hemen değişim raporu verdiler zaten. aldıgımız firmaya raporu gönderdik yenisi geldi. Bildigim kadarıyla yeni gelende bir sorun yok. Olsaydı arkadaş söylerdi. Bu aralar tek hangi oyunda hangi bölümü bitirdiği:)

Geri