ASUS K55VJ-SX031D notebook hakkındaki yorumlarınız....

Kodla Büyü

sero35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ASUS notebook 12 taksitli fiyatı 1476 TL özelliklerini aşağıda belirtiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Notebook Markası : Asus
Ürün Kodu : K55VJ-SX031D
İşlemci Markası : Intel
İşlemci Tipi : Intel Core i5
İşlemci Hızı : İ5-3210M - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar
İşlemci Cache : 3 MB
Ekran Boyutu : 15.6
Ekran Tipi : LED
Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
Ekran Kartı : Nvidia
Ekran Kartı Belleği : 2 GB
Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 635M
HDMI : Var
Sistem Belleği : 8GB
Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
Max Bellek : 8 GB
Disk Kapasitesi : 750 GB
Disk Hızı : 5400 RPM
Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
Ethernet : Gigabit Ethernet LAN
Wireless : 802.11b/g/n
Bluetooth : Bluetooth 4.0
E-Sata : Yok
Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0
Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
Klavye : Numerik Q TR
Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
Kart Okuyucu : Var
Kamera : 0.3 MP
Parmak İzi Okuyucu : Yok
Yüz Tanıma : Var
Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
Uzaktan Kumanda : Yok
3G : Yok
İşletim Sistemi (Yazlm : FreeDos
Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil
Notebook Ağırlığı : 2.60 Kg
Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi
Hediye : Mouse
http://www.novabilgisayar.com

hocam bu bilgisayarı ben aldım bir akrabama fakat aldığıma alacağıma bin pişman oldum, bilgisayar freedos geliyor cuma,cumartesi,pazar,pazartesi format atmak ve özellikle driver yüklemek için uğraştım.

yanında gelen cd de windows 8 driver ları var. ben windows 7 kurdum sürekli problem çıktı.

Zaten bu bilgisayarın driverı yok asus sitesinde başka bi bilgisayarın driverlerı indirip kurdum ama fakat lakin ekran kartında problem çıktı driver yükleyemedim en sonunda pcdepo.com'a dün gönderdim bilgisayarı umarım hatayı bana bulmazlar veya asus servisine gönderip beni bekletmezler.

hatta driver problemiyle ilgili açtığım konu da bu:

notebook-tasinabilir-bilgisayarlar-f176/yardim-lutfen-asus-sata-driver-lazim-t101897.html

ben bu laptop yaklaşık olarak iki aydır kullanıyorum. ben free dos olarak 1270 tl aldım. genel olarak memnunum.
kesinlikle ısınma yok. hız olarak tatmin edici. sesi bazen gidiyo kapatıp açınca geliyo o kısmın nedenini anlamadım. sanırım driver ile alakalı bi sorun. yada win 7 ile alakalı bi durum. genel olarak çok iii :++:

bilsek' Alıntı:
ben bu laptop yaklaşık olarak iki aydır kullanıyorum. ben free dos olarak 1270 tl aldım. genel olarak memnunum.
kesinlikle ısınma yok. hız olarak tatmin edici. sesi bazen gidiyo kapatıp açınca geliyo o kısmın nedenini anlamadım. sanırım driver ile alakalı bi sorun. yada win 7 ile alakalı bi durum. genel olarak çok iii :++:
bilsek' Alıntı:
Sesin gidip gelmesi neden olabilir acaba Hocam bir de freedos aldıktan sonra ben windows 8 yüklemeyi düşünüyorum.
Bir de 2 ay önce almışsınız sanıyorum ama fiyat çok çok iyi nereden aldığınızı sorabilir miyim? İnternet üzerinden mi???

hocam ben k serisi (galiba k53) bilgisayarlardan toplamda 4 tane aldırdım 1 sene içinde (2 si freedoslu 2 si win 7 li) hiç bir arkadaşım da pişman olmadılar aldıklarına (özellikle de freedoslular). bence bilsek hocamın aldığı 4 gb lı modeli olabilir bir daha sordurt istersen

Hocam bilgisayar çok hızlı açılıyor. Bende 7200 Rpm HDD var gerçekten performans olarak çok fark ediyor. Sessiz çalışıyor ısınmıyor.
Tasarım olarak çok güzel parmak izi bırakmıyor touchpadi çok fonksiyonlu. Bana gelen cdde sadece win8 sürücüleri var resmi sitesinde de sadece win8 var. Ama ben win7 kurdum kullanıyorum hiç sorun yok yukarıda konun birinde bunu paylaştım zaten oradan bakarsınız.
Benim bu bilgisayarda beğenmediğim tek şey ses kalitesi bana pek iyi gelmedi. Daha önce samsung kullanıyordum onun ses kalitesi gerçekten çok iyiydi. Cihazın şarz adaptörü biraz büyük bunun dışında bu bilgisayarla ilgi herhangi olumsuz bir şey göremedim. Eğer başka sormak istediğin bir şey var ise cevaplayabilirim.

xxxben' Alıntı:
hocam bu bilgisayarı ben aldım bir akrabama fakat aldığıma alacağıma bin pişman oldum, bilgisayar freedos geliyor cuma,cumartesi,pazar,pazartesi format atmak ve özellikle driver yüklemek için uğraştım.

yanında gelen cd de windows 8 driver ları var. ben windows 7 kurdum sürekli problem çıktı.

Zaten bu bilgisayarın driverı yok asus sitesinde başka bi bilgisayarın driverlerı indirip kurdum ama fakat lakin ekran kartında problem çıktı driver yükleyemedim en sonunda pcdepo.com'a dün gönderdim bilgisayarı umarım hatayı bana bulmazlar veya asus servisine gönderip beni bekletmezler.

notebook-tasinabilir-bilgisayarlar-f176/yardim-lutfen-asus-sata-driver-lazim-t101897.html
Hocam ekran kartımız aynı ben sorun yaşamadan tüm sürücülerini yükledim.

hasari' Alıntı:
xxxben' Alıntı:

Hocam ekran kartımız aynı ben sorun yaşamadan tüm sürücülerini yükledim.

hocam sanırım benim aldığım pc de problem vardı. pcdepo'ya gönderdim umarım değiştirirler...

ben bu ürünü sürekl iöven birisiiym... elektronik cihaz sonuçta bir iyi bir kötü çıkıyor... ne alıcaz ozaman .free dos alanlar sürücülerin adreslerini yazabilirler mi acaba???

Makina güzel. tavsiye ederim alacaklara.
Freedos muş diye söylenilmez. Kur windows 8. bak işine. ne yapacağınız win7 driver ı.
Makina hızlı, soğuk, ekran parlak daha ne olsun. Kasa ince, biraz kibar kullanın.

Geri