asus laptop 1500-1700 TL tavsiye?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PCkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

PCkey

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar.1500-1700 TL arası Asus marka bir laptop almak istiyorum.Tavsiyede bulunursanız sevinirim.

ille asus dersen x550jk hocam 1 aydır kullanıyorum İşimi görüyor. 1600 civarına almıstım

hocam n11 de 111tl maxium puan ve 100 tl anında indirim var, yarin son acele et, güzel kampanya , asus toshiba al birini

teşekkür hocalarım.Asus X550JK-XO012D Notebook 1750 TL diyor darkprog hocam, uygun mu sizce.recepata hocam N11 de geçen gün bir laptop sipariş ettim ertesi günü siparişim iptal oldu.

PCkey' Alıntı:
teşekkür hocalarım.Asus X550JK-XO012D Notebook 1750 TL diyor darkprog hocam, uygun mu sizce.recepata hocam N11 de geçen gün bir laptop sipariş ettim ertesi günü siparişim iptal oldu.

hocam ben N11 aracılılığı ile aslangroup dıye bır fırmadan aldım. yanı cek falan bulup 1750 lıradan uyguna alabılrısın hocam.

PC genel anlamda IYI ekranı kötü, sesi az çıkıyor. Geri kalan herseyden memnunum. Parasına göre GTX ekran kartlı makına.

darkprog' Alıntı:
PCkey' Alıntı:

hocam ben N11 aracılılığı ile aslangroup dıye bır fırmadan aldım. yanı cek falan bulup 1750 lıradan uyguna alabılrısın hocam.

PC genel anlamda IYI ekranı kötü, sesi az çıkıyor. Geri kalan herseyden memnunum. Parasına göre GTX ekran kartlı makına.
hocam benimde eski asus k52jc serisi var ondada ses az çıkıyor.
adememre' Alıntı:
Hocam pcdepo.com sitesinde daha ucuz görünüyor.

PCkey' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
PCkey' Alıntı:

hocam benimde eski asus k52jc serisi var ondada ses az çıkıyor.
adememre' Alıntı:
Hocam pcdepo.com sitesinde daha ucuz görünüyor.

hocam N11 e sımdı baktım elektronık te 100tl ındırım var MAXIMUM karta 111 tl maxıpuan ile sıze 211 tl uyguna gelır

S551lb aldım n11 den doa ürün. 1700 civarına denk geldi i5 modeli. Dokunmatik ekran da var.

Geri