asus laptopu olanlar

Kodla Büyü

gamzerkan

Site Gezgini
Arkadaşlar asus laptop almak istiyorum ama Çin malı diye bir duyum aldım. Kendi laptoplarınızın üretim yerlerini yazarsanız sevinirim. Memnun musunuz?

Ben asus kullanıyorum, evet benim bilgisayarım Çin malı, ayrıca bu duruma Çin malı gözüyle bakmayın, sonuçta asus fabrikayı Çin'e kurmuş orda yapıyor, herhangi bi yan sanayi veya taklit ürünü değil :) , ben bilgisayarımdan çok memnunum, tekrar alacak olsam asla başka bi markaya bakmam gözü kapalı asus alırım :)

Çok teşekkür ederim her çin malı yazan kötü gibi ya artık bu devirde ondan memnun olup olmadığınızıda öğrenemk istedim.

Merhaba

Bende ASUS'un M51SN250DV modeli var. Çin üretimi. Ben dizüstümden fazlasıyla memnunum.

Dizüstü Çinde üretildi diye soğuma çünkü bu tür markalar artık tamamen evrensel oldular ve her kıtada bir büyüklükleri var. Bu da dünyaca büyük oldukları demek tabiiki. Zaten Asus sadece dizüstü de üretmiyor, anakart, ekran kartı, PDA, cep telefonu da üretiyor. EEE PC'leri bir çığır açtı ve şu an bir çok marka da bunun benzerlerini üretiyor. yani alacağın dizüstü 1milyoncudaki bir çin malı olmayacak

evet sadece çinde üretiliyo çakma bi ürün anlamına gelmiyo bu. çindeki ucuz işgücü ve imalatı kullanıyo adamlar sadece...

hocam moral bozmayayım ama hoparlör patlatıyo haberin olsun sesini ona göre aç :)

benimde asus bende çok memnunum. çin malı yazıyor ama bi sıkıntı yok çok şükür. tavsiye edrim.

Ben Asustan şaşmam. + senedir notebook kullanıyorum çok memnunum. İlk sene pilinde şarj azalması oldu servise gönderdim üretim hatası olduğunu söylediler ve çok kısa bir sürede yeni pil gönderdiler. Bence serviste çok önemli hızlı bir servisi var. Gelen pilde 4 senedir canavar gibi.
Yeni netbook aldım Asus N10 ondanda çok memnunum. Benim tercihim Asus..

ben anakartını ve remini yaktım garanti dışı aslında ama 800 dolarlık fatura için kargo parası bile vermedim :) sağolsun muhteşem bir de teknik servisleri var :++:

Geri