Asus mu Packard Bell mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

elma

Site Gezgini
Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum Aşağıdaki alternatiflerden hangisini önerirsiniz Yardımcı olursanız sevinirim. Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı?

Alternatif 1:

1100 TL

Packad Bell TK85-JO-001TK
Intel Core I5 460 İşlemci(2.26-2.53 Turbo Ghz, 3Mb L2 ön bellek)
1024 Mb HM DDR3 ekran kartı
320 GB HDD
3 Gb DDR3 Bellek
Win7 Basic

Alternatif 2

1300 TL

ASUS A52JC-EX537R
Intel Core I5 460 İşlemci(2.26-2.53 Turbo Ghz, 3Mb L2 ön bellek,1066 MHz FSB)
1024 Mb HM DDR3 ekran kartı
320 GB HDD
3 Gb DDR3 Bellek
Win7 Basic

Benim gönlüm Asustan yana Packard Bell'in bilgisayarlarında cızırtı sorunu oldugunu duydum ama bu ne demek anlamadım. Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
Bir de özellikler hemen hemen aynı olmasına rağmen fiyatta az da olsa fark var. Bunu önemsemeli miyim?

Packard Belli neredeyse 6 yıldır kullanıyorum. 1 2 format dışında hiçbirsorun yaşamadım. Reklamı diğerleri gibi çok yapılmıyor ama ben çok memnunum. Sistem özellikleri ihtiyacımı karşıladığı sürecede kullanmaya devam edeceğim.

hayatimda kullandigim tek packard bell makina cok ihtiyacimizin oldugu birgun durduk yere acilmaz hale geldi. bir arkadasta asus var neredeyse 4 yasinda ve ne bataryasinda ne de makinada en ufak bir sorun yok canavar gibi calisiyor. bir digerinde var gene asus, bir senelik olmasina ragmen gurultu, ısınma sorunlari var.
elektronik biraz sans sanirim. tasarim olarak hangisi hosunuza gidiyorsa ona yonelin bence.

cızırtı cıkarıyor mu hocam? calısırken buna benzer bir ses Tuşların altından ses Ben de forumlardan okuduguğum kadarıyla anlamaya çalışıyorum Packard Bell'in negatif yanları yok mu?

opian hocam tasarımdan daha önemlisi performans ve sağlamlık Mesela Acer almam Exper Casper gibi markaları asla almam Ama Asus Toshiba Dell PackardBell gibi markalar arasında seçim yaparken dikkat etmem gerekenler var mı bunu merak ediyorum Sizin verdiğiniz örnekler istisna da olabilir 200 lira fazla verip aynı özelliklerdeki bir bilgisayar için Asus tercih edilir mi Yoksa Packard Bell de en az onun kadar iyi mi performans ve sağlamlık açısından Tasarım önemli değil

hocam bunlar kul yapısı belli olmaz. Gözünü karat al birini. Ama açık söyliyim Asus makinalar gerçekten kaliteli.

hocam elektronik eşya şans işi. Bence bireysel örneklere takılmayın. Bende de Asus vardı daha ilk yılına girmeden servıse göndermek zorunda kaldım. 2 arkadasımda yaklasık 2 yıldır packerdd ball kullaıyor herhangı bır sorun yok. Bence packerd ball alın...

ikiside işe yaramaz hocam i7 işlemcili 2 gb ekran kartlı notebooklar 1 9000 -2000 civarı.... bi kampanyaya denk getirirsen 1600 1700 gibi alabilirsinn.. yani bi 200 300 ekle.. sene sonu kamanyalar daha fazla oluyor.. alma sakın..!!

Tartışmasız packard bell :+1: asus da güzel ama ben 4 yıldır packard bell kullanıyorum çok ta memnunum..
P.BELL TJ75-JO 281TK CI5 460M/3G/500G/15.6''/W7B
packard bell'in bu modeli, örnek verdiğiniz asusla hemen hemen aynı fiyat özellik olarak ta daha iyi.. ama tabi yinede karar senin.. ne alırsan hayırlı olsun şimdiden :)

teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için Biraz daha düşüneyim hemen karar vermeyeyim en iyisi

elma' Alıntı:
opian hocam tasarımdan daha önemlisi performans ve sağlamlık Mesela Acer almam Exper Casper gibi markaları asla almam Ama Asus Toshiba Dell PackardBell gibi markalar arasında seçim yaparken dikkat etmem gerekenler var mı bunu merak ediyorum Sizin verdiğiniz örnekler istisna da olabilir 200 lira fazla verip aynı özelliklerdeki bir bilgisayar için Asus tercih edilir mi Yoksa Packard Bell de en az onun kadar iyi mi performans ve sağlamlık açısından Tasarım önemli değil

tabi hocam bu senin makinadan beklentine bagli. estetik te benim icin cok onemli zira gunumun tamamini bu yavruyu oksayarak geciriyorum :)
sizin icin saglamlik on planda ise ben olsam dell ya da lenovolardan yana tercihimi kullanirdim. birde dedigim gibi sans faktoru her zaman var.

hatta nickini gorunce aklima geldi. ikinci el temiz bir mac bile alabilirsin o fiyat araliginda. gecenlerde ben aldim bi tane 2.1. genellikle yatarken kullaniyorum. fetiş bi alet :D

Asus dan şaşma bende Asus A2500H var donanımsal hiçbir problemi yok.Sadece plastik aksamlar gitti.10 yıla yakındır çalışıyor.Anakartım asus 4-4lük.ondan önceki de öyle,dükkanda asus a3500e var oda beş yıldır canavar gibi.uzun lafın kısası,ASUS

Marka olarak sorarsan Asus. Modeline gelince bilemem ama Asus her zaman 1 puan öndedir bence

Geri