ASUS N61JQ- JX091V

Kodla Büyü

genctoprak

Aktif Üye
Özellikler

Karakteristik ASUS N61JQ- JX091V i7-740QM 4GB 640GB W7P
CPU Cinsi - Hızı Intel® Core™ i7-740QM 1.73 Ghz ön belleği 6 MB
Ekran Boyu 16" (1366x768)
Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 5730 1024 MB
Bellek 4 GB max 8 GB
Bellek Tipi DDR3 RAM (1066 MHz)
Sabit Disk 640 GB 5400rpm
Optik Sürücü Blu-ray okuyucu + Dvd yazıcı combo
Faks - Modem YOK
Ses High Defination Audio
Network Kablolu : 10/100/1000 Mbps Ethernet
Kablosuz : 802.11 b/g Bluetooth : VAR
Port HDMI,1 x VGA,1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi,USB 1 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0,E-SATAx1
Pil Ömrü 6 Hücreli lityum-iyon pil (Yaklaşık - Kullanıma Bağlıdır)
Ağırlık 2.910 Kg
İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit
Ek Özellikler Dahili Web Kamera : VAR 2 Megapiksel Web Kamerası
Kart Okuyucu : VAR 8-in-1 card reader
Parmak İzi Okuyucu : YOK
Boyut : Genişlik 384 mm,Derinlik 265 mm,Yükseklik 35 mm
Klavye : Klavye Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı

1.987,92 TL

merhabalar, bu fiyata bu özelliklerde alabileceğim (casper dışında) bir alternatif olabilir mi?

bu fiyata bu özellikler harika hocam, bu fiyata özellik olarak ram 8 değilde 4 gb olarak ben bulmuştum, bnce harika nerde bu fiyata merak ettim?

düzeltiyorum max 8gb mış görmedim... :lol:
ben bu makineyi çok beğenmiştim :+1:

hocam n61 serisi o fiyat çok güzel. hele usb 3.0 olması güzel. Bence kaçırmayın.

aakcakaza' Alıntı:
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113818/asus-k52jc-ex392r.aspx

bir alt modeli sanırım,

bunu da değerlendirebilirsiniz bence.

makina iyi ama 2000 tl bence çok :wink:

Max. Bellek Desteği : 4 olması kötü. seneye 2 daha takmam gerekecek. usb3 yakında standart olacak. blu-ray desen öyle. bunların olmadığı bir bilgisayar almak istemiyorum açıkcası mesleği bilgisayar olan biri olarak. 2000 tl bence de çok :) o yüzden alternatif varmı diye sormuştum ki bunun da olup olmadığını daha öğrenemedim :). stok sorunuz yazıyor.

genctoprak' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113818/asus-k52jc-ex392r.aspx

bir alt modeli sanırım,

bunu da değerlendirebilirsiniz bence.

makina iyi ama 2000 tl bence çok :wink:

Max. Bellek Desteği : 4 olması kötü. seneye 2 daha takmam gerekecek. usb3 yakında standart olacak. blu-ray desen öyle. bunların olmadığı bir bilgisayar almak istemiyorum açıkcası mesleği bilgisayar olan biri olarak. 2000 tl bence de çok :) o yüzden alternatif varmı diye sormuştum ki bunun da olup olmadığını daha öğrenemedim :). stok sorunuz yazıyor.

bizim bilgisayarlarda bunların hiçbiri yok biz çöpemi atıcaz yani bunları yok diye

hocam pc çok güzel, bende f3jc var hala çatır çatır kullanıyorum. yolda taşırken kemeri koptu çantanın yere düştü. bu sebeple arka menteşesi çatlamıştı 40 liraya yapıştırttım. 24 saat çalışıyor ısınma diye bişey yok. Sadece kasası kaliteli değil, N serisinde de kasa konusunda endişelerim var. K serisi daha güven verici ama bu özelliklerde olanı heralde çok daha pahalı olsa gerek.

hala bilgisayar araştırıyorum hatta midem bulanmak üzere ne zor işmiş bir özelliği olanın öbür özelliği yok. bu modeli ben de inceledim fakat bir konuyu çözemedim.
asus sitesinde n serisi tanıtım videosunda 5+1 sistemi laptopa bağlıyor. Ve makinede ses sisteminin bağlanması için 3 tane jack girişi görülüyor. Fakat gold vatan hb gibi sitelerde incelediğim resimlerinde standart 1 mikrofon bir de ses çıkış portu var. Bu sisteme 5+1 bağlayan var mı nasıl bağladınız. (çoklayıcı ile değil gerçek efektler için makineden bağlayan var mı)

Geri