ASUS NOTEBOOK

Kodla Büyü

edagdemir

Üye
arkadaşlar asus notebook alacacağım fakat bu ki ürün arasında kararsız kaldım özellikleri bakımında aynılar ama fiyatları farklı sizce hangisini almalıyım?
1-Asus K52JC-EX392V i5-460m 4GB 500GB 15.6''
2-ASUS K52JC EX392R, Core i5-460M, 4GB, 500GB, G310M, 15.6inç, Win7 Basic 64 Bit
Bide sizce bu notebooklar nasıl? asus kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.
hp pavilion dv6 alacaktım vazgeçtim ısınma problemi var diye asusa karar verdim napcam bilemiyorum?

Ben Asus kullanıyorum. Ekran kalitesi, kasa vs. gayet çık ve kaliteli. Ancak alırken sona anda bir üst modeli tercih edince dalgınlıkla anakartın markasına bakmayı unutmuşum. Intel ya da asus olur diye tahmin ediyordum. Anakart Sis çıktı, sanırım bundan olsa gerek performans olarak çok memnun değilim. Alırken mutlaka anakartın markasını kontrol ederek alın.

Hocam verdiğiniz pclerin tek farkı işletim sistemi gibi duruyor birisinde Windows 7 Home Basic diğerinde Home Premium var, bu durumda ikisi arasında kalırsanız ucuz olanı tercih edilebilirsiniz, home-premium olmuş çok da önemli değil bence. Marka konusunda hiç hp ve asus kullanmadığım için yorum yok

hocam ben de hp alacaktım ama buradaki bilgisayarcım önermedi hp'lerde özellikle pavilion serisinde ısınma problemi var dedi
netten de araştırdım gerçektende öyleymiş bende vazgeçtim şimdi asus alıyorum siparişini verdim dün.

edagdemir' Alıntı:
hocam ben de hp alacaktım ama buradaki bilgisayarcım önermedi hp'lerde özellikle pavilion serisinde ısınma problemi var dedi
.

Kim demişse gerçekten doğru söylemiş pavillion serisi sıkıntılı. Birçoğu performanslarını da yansıtmıyorlar. HP kesinlikle önermem. Asus veya Toshiba iyidir.

foruma yeni üye oldum forum gercekten güzel açıklayıcı bilgiler var hocam bende asus k50ıd serisi kulanıyorum ısınma diye birşey yok kesinlikle yalnız önceki işletim sistemi win 7 home basic 64 bit idi benim hoşuma gitmedi win 7 ultimet 64 bit yükledim ama laptopta arasıra donmalar oluşuyor ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekürler.

Geri