Asus Servisine Ürün Göndermeden Önce Düşünün

Kodla Büyü

turkuazxyz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Garantisi dolan Asus ee pc nin ekranı kırıldığı için firmayı arayıp fiyat sordum. İşçilik va kargo hariç 270 tl fiyat bildirdiler. Tahmini olrak işçilik ve kargo bana 350 tl ye malolacakken bir bilgisayarcıya ekranı değiştirttim. Bilgisayarcı İVO marka bir panelle değiştirdi. Tesadüf bilgisayarımdan çıkan ekran da İVO markaymış ve ben her şey dahil 9 taksitle 150 tl verdim.(ve bir bardakta ,ince belli bardakta çay)

Asus resmen Türk milletini geri zekalı yerine alıyor gibi me geliyor diyeyim bari.

Sayın hocam arabayı da servise yaptırmak ile özele yaptırmak arasında fiyat farkı vardır. Herseyin Servisi'nde bariz sekilde fiyat farkı vardır.

hocam bu ılla asus ıcın gecerlı degıldır , yerel de yada geniş alanda iş yapan özel firmalar herzaman daha ucuz a maal ediyorlar kimi orjınal kullanıyor kımısı yan sanayı kımısıde onarım yoluna gıdıyor.

hocamın dedıgı gıbı aracın bakımını 200 e yaptırıyorum bastan asagı , sevis 570 tl cekıyor bu boyledır.

Saçmasapan bir konu olmuş...

Elbette servis fiyatları böyledir. Hem de tüm markalar için...

Eee benim de garanti kapsamındaki ürünümü kargoyu ödemek süretiyle aldılar, klavye sıfır değişti ve yine evime kadar ücretsiz olarak geldi Asus servis hizmetiyle. Ne olacak şimdi?

Bende şimdiye kadar asustan bir sıkıntı görmedim belkide en az 10 kez garantiye ürün gönderdik hiç bir şey demeden yenisini gönderdiler

kendir_li' Alıntı:
Kendiniz degistirseniz iki haneli sayilara hallolurdu o zaman.
Hocam ürünün internet fiyatı 105 tl. Kargo ile 115 tl dersek 35 tl için risk almaya gerek yok diye düşündüm. Ne de olsa internetten aldığım panelin çalışmam riski var.

DaMieN' Alıntı:
Saçmasapan bir konu olmuş...

Elbette servis fiyatları böyledir. Hem de tüm markalar için...

Eee benim de garanti kapsamındaki ürünümü kargoyu ödemek süretiyle aldılar, klavye sıfır değişti ve yine evime kadar ücretsiz olarak geldi Asus servis hizmetiyle. Ne olacak şimdi?
Hocam garantili ürünlerde sorun yok. Benim garantinin son günü Dell marka LCD ekranımı değiştirmişlerdi ekranda çizgi oluştuğu için. Yine MSI bilgisayarın DVD Writerı da kargo ücreti hiç ödemeden değişti.

aransayes' Alıntı:
Ben samsung bilgisayarımı aynı sorundan 8 defa garantiye gönderdim. En sonunda anakartı değiştirdiler düzeldi. :verymad:
https://www.sikayetvar.com/sikayet/deta ... gorusmeler
Ürün çok satınca servis laçkalaşır. Benim de Samsung tabletin anakartını değiştirip eski andoid sürümünü yükleyerek vermişlerdi. Yalnız sizin sorun büyük ihtimalle sabitdisk veya ram modüllerinden gibi geldi bana. Sizinki gibi sorunlarla daha önce karşılaşmıştım.

Ben HP servisi için şuna şahit oldum:

Bilirsiniz dolum kartuşlu hp yazıcıları. Hp 610 muydu neydi hatırlamıyorum şu an. Arkadaş arızalandı diye servise götürüp yaptırmış Bana anlatıyor: içi değişecek dediler içini değiştirttim dedi. Dedim kaç lira (geçmiş gün söylediği parayı bu gün için faraza yazıyorum teşbihte hata aramayalım lütfen). 140 lira dedi. Dedim yeni modelleri 120 lira, hem daha iyi hem de içinde dolu kartuşla geliyor.
- Ya alıştım ben bu yazıcıya, yeni gibi de oldu zaten. Ne değiştireceğim dedi.

İŞTE O ZAMAN ANLADIM İNSANLARIN NEDEN BİR FİRMANIN SERVİS İŞLERİNİ YAPMAK İSTEDİKLERİNİ.

yasarsahbaz' Alıntı:
Fatih tabletlerinin servislerini yazsak roman olur :)
Fatih projesi kapsamında arızalanan samsung tablet için defalarca ismini hatırlamadığım ilgili kişi ve birimleri aramıştım.Ancak eğitekte bu kişileri bana santral görevlisi bir türlü bağlayamamıştı. Yetkili birisine mail göndermiştim ve bana ...................olduğu düşünülmektedir ifadesi ile biten bir ifade kullanmıştı. (Bulunduğum ildeki samsung servisi de bu arada Samsung tabletlerin hibe olduğunu ve servis hizmeti vermediklerini söylemişti.) Ben de bimer aracılığı ile durumu bildirip tableti iade etmek istediğimi nereye ve nasıl iade edeceğimi sormuştum . Rukiye Orman adlı Eğitek çalışanı sorunumla ilgilendi . Gerçi daha sonra tabletin kapama tuşu arıza verince başka bir ildeki samsung servisi bana hiç bir şey sormadan anakartı değiştirdi.

efsekiz_8' Alıntı:
aransayes' Alıntı:
Ben samsung bilgisayarımı aynı sorundan 8 defa garantiye gönderdim. En sonunda anakartı değiştirdiler düzeldi. :verymad:
https://www.sikayetvar.com/sikayet/deta ... gorusmeler
Ürün çok satınca servis laçkalaşır. Benim de Samsung tabletin anakartını değiştirip eski andoid sürümünü yükleyerek vermişlerdi. Yalnız sizin sorun büyük ihtimalle sabitdisk veya ram modüllerinden gibi geldi bana. Sizinki gibi sorunlarla daha önce karşılaşmıştım.

Sabit diskinin değişmişlerdi. Sorun düzelmedi. Sonra anakartı değiştirdiler sorun düzeldi. Şu an çok memnunum. ama bir daha samsung mu tövbe diyorum. Bilgisayar alacaksan bence lenovo alınmalı. Eşimde lenovo var. çok memnun. Müdür yardımcımızda da lenovo masaüstü bilgisayar var. Bilgisayar notebooktan bile sessiz çalışıyor. Hatta neredeyse hiç sesi çıkmıyor. Ama Lenovonun servisleri nasıldır, onu bilmiyorum.

Geri