mfacil' Alıntı:
ozcanikli' Alıntı:
hocam asus her zaman malzeme kalitesi olarak iyidir.
1 yıla kalmadan lenova klavyesi ve bataryası cok kötü bir duruma gelir.
ve arıza verir.
bence asus al
hocam elımden en az 10 lenovo gectı eskı okulumdakılerde lenovo ıdı klavyede en ufak sorun yasamadım
ısınma sorunu bazı modellerde olur onuda zaten forumlardan okursun
hocam üniversite 1 de ev arkadaşım almıştı asus.. almasındaki mantık ise ulan asus çoğu bilgisayar parçasını üretiyor laptop uda iyi olur diyerek aldı. belli bir süre sonra dvd rom u arızalanınca servise gönderelim dedik ama evvelinde hani acaba bu dvd rom un kronik sorunu mu diyerekten (ki öyleymiş bazı dvdleri okumuyordu) markasına baktık ki markası asus diye düşünürken matshita diye (panasonic ın yan ürünüymüş) bir marka olduğunu görünce dellendi servise baya ağır bir mesaj gönderdi. velhasılı kelam o bilgisayardan sonra asus markasından soğumuştum ta ki 4 sene önce (3 de olabilir) aldığım n53 sn laptopuna kadar. şu ana kadar gördüğüm en iyi bilgisayar idi. bu bilgisayardan sonra abartısız çevremdekilere 20 ye yakın asus marka bilgisayar aldırdım çoğunu da aynı özelliklerdeki toshiba, dell vs. diğer markalara göre gayet uygun fiyata aldırdım. alanlara daha sonra sorduğumda hiçbirinden bi sıkıntılı söz duymadım. son bir not 2 ay öncesine kadar elimdeki bilgisayarı satıp x serisi i7 li yeni bir asus alacaktım ama şu an kullandığım laptop un touchpad i gibi işlevsel (ki bana normal fare kullanmayı unutturdu) bulamadığımdan yerine yenisini alamadım şu ana kadar.
hani toucpad i tıklamalı olmasa şu an alırım bu bilgisayarı ama hoşuma gitmiyor ne diyeyim.
bir de son not kasası çatlama muhabbetine dem vurmak istiyorum ev arkadaşımda f3e serisi var. 6-7 senedir kullanıyor. kasası çatladı (kronikmiş ki kullanan 3 kişinin de kasa problemi yaşadığını gördüm) hatta kırıldı. artık canına tak etti gönderdi servise. kargonun bir tanesini karşılamak dışında cebinden para çıkmadı ki garantisi biteli de 3 sene olmuştu. sırf bu yüzden bile asus alırım.