Asus-X55A-SX115H-B980-4GB-RAM-500GB-HDD-Window-8-Notebook

Kodla Büyü
+iş görür
+fiyat iyi
+yüksek performans bekleme
+bence asus kaliteli bir marka ve bilgisayar
+ısınma sorunu olmadan uzun süre kullanılabilir diye düşünüyorum

son çıkan oyunlar ve uygulamalarda ekran kartı sebebi ile randıman alamazsın ama diğer bütün işleri rahatlıkla görebileceğin güzel bir makine.

saygılar

Hocam dual core mı kdı artık boşver bu bilgisayarı. 1 sene sonra iş görmez diycem ama şimdi bile oyun oynamaz bu.
Amaç sadece nete girip office kullanacaksan al derim. bunun yerine İ3 veya İ5 işlemcilere bak hocam en azından 1 GB harici ekran kartı olsun.

1200 tl vereceğine 200-300 daha ver iyi bişey al bence.

xasi05x' Alıntı:
Hocam dual core mı kdı artık boşver bu bilgisayarı. 1 sene sonra iş görmez diycem ama şimdi bile oyun oynamaz bu.
Amaç sadece nete girip office kullanacaksan al derim. bunun yerine İ3 veya İ5 işlemcilere bak hocam en azından 1 GB harici ekran kartı olsun.

1200 tl vereceğine 200-300 daha ver iyi bişey al bence.

Artık oyun oynamıyoruz hocam.
Yorum için tşk.

İşlemcisi düşük performansı iyi olmaz. Bence biraz daha güzel bir şey bak.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x ... #Gorseller

hocam 1gb ekran kartlısı. biraz daha iyidir...
bir çok kişi şimdi i5 leri tavsiye edecek ama bence gerek yok tabii benim gibi iseniz bende 5 yıl önce aldığım bilgisayar var hala 1 gb ram core duo işlemci var. ne yapıyorum ki? en çok zorlasam photoshop kullanıyorum evet tabii ki bu alacağın bilgisayar kadar performanslı değil ya da i5 kadar. peki ben kaç dk kllanıyourm ki bu photoshopu? hiç fazlasına gerek yok hocam alın mis gibi kullanın. ha ama ben oyun oynuyorum, sürekli grafik tasarım yapıyorum, gibi gibi uzayan listede işiniz varsa tabii daha üste çıkmak mantıklı. ama bunları yapmayacak iseniz de fazla para vermenin bir gereği yok. arkadaşların da dediği gibi internet ve ofis uygulamaları film izleme müzik dinleme için fazla bile gelir :D

Hdmı Çıkışı varmı tam olarak bakmak lazım.lcd tv ye bağlamak istersin bağlayamassın kalırsın vga portuna.Ayırca i3-5 olmalı bence artık.

hdmi ve usb3 var hocam ;) yakında ben satacam zaten asus un bu serisini çevremde de baya kişiye aldık buseriden

waa' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x54hr-sx290r-intel-core-duo-b970-23ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd302007&categoryId=98&SKU=BD302007#Gorseller

hocam 1gb ekran kartlısı. biraz daha iyidir...
bir çok kişi şimdi i5 leri tavsiye edecek ama bence gerek yok tabii benim gibi iseniz bende 5 yıl önce aldığım bilgisayar var hala 1 gb ram core duo işlemci var. ne yapıyorum ki? en çok zorlasam photoshop kullanıyorum evet tabii ki bu alacağın bilgisayar kadar performanslı değil ya da i5 kadar. peki ben kaç dk kllanıyourm ki bu photoshopu? hiç fazlasına gerek yok hocam alın mis gibi kullanın. ha ama ben oyun oynuyorum, sürekli grafik tasarım yapıyorum, gibi gibi uzayan listede işiniz varsa tabii daha üste çıkmak mantıklı. ama bunları yapmayacak iseniz de fazla para vermenin bir gereği yok. arkadaşların da dediği gibi internet ve ofis uygulamaları film izleme müzik dinleme için fazla bile gelir :D

Haklısınız hocam. Ben de bilgisayarı zorlayacak işler yapmadığım için çok fazla para vermek istemiyorum.
Şimdi 1500 tl lik bir bilgisayar alsam 5 sene kullancam diyelim. (1500/5=300 tl yıllık)
Bunu 900 tl alsam 3 sene kullansam.(900/3=300 tl yıllık)

Ne olur 3 sene sonra yeni bir bilgisayarım olur. Daha fazla kullanırsam yanıma kar kalır.

eğer makinayı çok zorlayacak işler yapmayacak isen normal bir kullanıcı için iyi.
yetmezse bi süre sonra 4 gb ram alırsın. fiyatı ucuzlayınca bir sdd takarsın 2 sene daha gider. istersen 10 sene bile gider.
günlük kolay makineyi yormayacak işler için evde ben hala 1.6 ghz. core duo işlemcili, 1 gb ramli, 80 gb harddiskli, harici vramı olmayan asusumu kullanıyorum 7 yıldır.
diğer uygulamalarda bayılınca i5 2450 m li 8 gb ramli asusumu kullanıyorum.
tercih senin illa dünya kadar para vermeye gerek yok. kullanıcı sensin.

Kısa süreliğine size karlıymış görünebilir fakat ilerde size zaman kaybı enerji kaybı olarak dönecek.
Ben pc zorunlu olmadıkça kullanmıyorum bir programın açılma süresi 10 sn iken ben 20 sn beklerim ağır programları zaten kullanmıyorum proje geliştirmiyorum diyorsanız yeterli gelecektir.
Zaten pc alırken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun eğer öyle olmasaydı direk 5.000-6.000 tl bilgisayar alın derdik çeşit olacakta bu kadar fazla olmazdı.
Eğer bilgisayarcı olmasaydınız size yeter derdim ama bana kalırsa yeterli değil.

Geri