ASUS ZENBOOK UX21 ULTRABOOK cihazımı satıyorum

Kodla Büyü

viracs

Üye
Arkadaşlar, elimde Asus Zenbook UX21 Ultrabook var. 21.06.2012'de 2.352 TL'ye Turkcell'den alınmıştır. Alındığı günkü siyah şık kutusu bile hala durmaktadır. Tasarım ödüllü bir ürün olduğu için kılıfından kutusuna kadar her şeyi oldukça güzel dizayn edilmiş olduğundan, kılıfından aksesuarlarına kadar o gün alındığında kutudan ne çıktıysa hala içindedir. Faturası da mevcuttur ve 21 Haziran 2014'e kadar Asus Türkiye garantisindedir.

Özelliklerini biliyorsunuzdur diye hiç yazmıyorum bile. i3 işlemcili.

Ben 1.400 TL'ye satabilirim diye düşünüyorum ancak sizin de fikirleriniz benim için önemli.

Görüşlerinizi rica ediyorum.

http://www.telekomtech.com/asus-zenbook ... fiyat.html

zenboook u bilmiyorum ama dier asus ultlarabookları sıfır i3 olanları kampanyalı 1400 e fln bulunuyor

Benim bu makineyi almadan önce en çok merak ettiğim ve en çok merak edileceğini düşündüğüm konu intel HD300 grafik işlemcinin performansıydı.
Şunu söylemek isterim ki, beklediğimden çok daha iyi bir performans gösteriyor.
Ben öyle fps vs. testlerden anlamam, ekran kartını önce 1080p filmlerle, sonra da oyunlarla test ederim.
Bu grafik işlemcinin de film gösterimlerinde herhangi bir problemi yok, oyunlarda da, grafik ayarlarını tavana vurdurmadığınız sürece bir sorun yaratmıyor.
Örneğin, call of duty-3 orta ayarda çok rahat oynanabiliyor.
Makinenin 128 gb ssd sabit sürücüsüne ise diyecek laf yok. Bugüne kadar ssd kullanmamış olanlara şiddetle tavsiye edilir.
Makinenin ısınma problemi de yok.
Bu bilgisayarı aldığınızda ayrıca bir notebook çantası almanıza da gerek yok. Çünkü, kutudan çıkan orijinal kılıfına koyup normal çantanızda taşıyabileceğiniz kadar küçük.
Sonuç; küçük, hafif, taşınabilirliği kolay, pil ömrü uzun, metal kasasıyla oldukça şık, ince, bence prestijli bir bilgisayar ve kendinden beklenmeyecek kadar da performanslı.
Şöyle de tanımlanabilir aslında: netbook'dan daha ince, notebook kadar iyi.

Özetle diğer ultrabook modelleri gibi değil, o yüzden benim 1.400 TL istiyor olmam çok da değil anladığım kadarıyla.

viracs' Alıntı:
Benim bu makineyi almadan önce en çok merak ettiğim ve en çok merak edileceğini düşündüğüm konu intel HD300 grafik işlemcinin performansıydı.
Şunu söylemek isterim ki, beklediğimden çok daha iyi bir performans gösteriyor.
Ben öyle fps vs. testlerden anlamam, ekran kartını önce 1080p filmlerle, sonra da oyunlarla test ederim.
Bu grafik işlemcinin de film gösterimlerinde herhangi bir problemi yok, oyunlarda da, grafik ayarlarını tavana vurdurmadığınız sürece bir sorun yaratmıyor.
Örneğin, call of duty-3 orta ayarda çok rahat oynanabiliyor.
Makinenin 128 gb ssd sabit sürücüsüne ise diyecek laf yok. Bugüne kadar ssd kullanmamış olanlara şiddetle tavsiye edilir.
Makinenin ısınma problemi de yok.
Bu bilgisayarı aldığınızda ayrıca bir notebook çantası almanıza da gerek yok. Çünkü, kutudan çıkan orijinal kılıfına koyup normal çantanızda taşıyabileceğiniz kadar küçük.
Sonuç; küçük, hafif, taşınabilirliği kolay, pil ömrü uzun, metal kasasıyla oldukça şık, ince, bence prestijli bir bilgisayar ve kendinden beklenmeyecek kadar da performanslı.
Şöyle de tanımlanabilir aslında: netbook'dan daha ince, notebook kadar iyi.

Özetle diğer ultrabook modelleri gibi değil, o yüzden benim 1.400 TL istiyor olmam çok da değil anladığım kadarıyla.

Asus Ultrabook almadan önce çok araştırmıştım. zenboook serileri pahalıydı :) Kasası filan özel yapımdı yanlış hatırlamıyorsam.
Şık bir tasarımı var.
Söylediğiniz fiyat garantili bir ürüne göre makul.
Tek eksisi işlemci. i3 duyan biraz tedirgin yaklaşabilir..

Toplam 3 mesajınız var. Üçüde bu sayfada, senin için burası değil sahibinden.com daha uygun...

Geri