Asus zenfone 2 kullanıcıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Okullar başladığında eşime aldık. Kendisi çok memnun. Arada ben de kurcalıyorum. Bence performansı gayet güzel.
Bu fiyata göre bence başarılı. Şu aralar Selfie modeli çıktı. Intel işlemciye tedirgin yaklaşanlar için güzel. snapdragon işlemcisi ve 3 gb rami var.

Ben aldım 1 ay önce. Kesinlikle mükemmel telefon. Hızı kalitesi güncellemeleri vs...

En kötü yanı şarjı çok gitmiyor. Oyun falan oynamıyorsan birgün rahat gidiyor. Oyunuyorsan yarım gün. Bunun dışında birde Ses düğmesi keşke yanda olsaymış.

wes' Alıntı:
Okullar başladığında eşime aldık. Kendisi çok memnun. Arada ben de kurcalıyorum. Bence performansı gayet güzel.
Bu fiyata göre bence başarılı. Şu aralar Selfie modeli çıktı. Intel işlemciye tedirgin yaklaşanlar için güzel. snapdragon işlemcisi ve 3 gb rami var.

laser 5.5 inç modeli dikkatimi çekti onla farkı ne hocam biliyormusunuz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-las ... enel-bakis

yanlış hatırlamıyorsam laser modelinin işlemcisi ve rami daha düşük.
Artık olarak selfie modelinin ön kamerası ve arka kamerası 13 MP. zaten adı üstünde.

2,5 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre güzel telefon.Donma, kasma yok ama zorlarsanız sıcaklığı hissediyorsunuz. Şarj konusu genelde sıkıntı. Kullanıma bağlı olarak bir gün gidiyor. Kamerası 13mp iş görür ama çok başarılı bulmadım. Genelde memnunum yani...

Ben kullanıyorum 1 aydır. Çok memnunum. hız olarak 4 gb ram kendini hissettiriyor. uygulamaların açılış hızı vb. hiç bir sorun yaşamadım. aynı ayardaki note 4 veya 5 e daha fazla para vermeye gerek yok.

16 gb mi 32 gb mi peki sayın hocalarım ben 16 düşünüyorum açıkcası 200 lira farkediyor

aradaki 200 lira için bence 32 gb al.
Hem depolama kapasitesi artıyor. Hem de 32gb lık versiyonun işlemcisi 16gb. versiyonun işlemcisinden daha üst seviye.

Mayıs ayında yurtdışından aldım 550ml modelini. F/p ürünü gerçekten. Bana göre tek eksik yönü görüntülü görüşmeyi destekememesi. Bu durumuda bazı uygulamalarla internet üzerinden hallediyorum.

Ben araştırdım. Zenfone yerine Lenovo A7000 aldım. tanıtım fiyatı 699tl media markt. 3000mAh ve 8 çekirdek işlemci 1ay oldu gayet memnunum.

1 senedir asus zenfone 5 kulllanan biri olarak sadece şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum çabuk bitiyor...zenfone 2 de de aynı sorun varmı ki acaba...

32 Gb modelinin işlemci hızı 2.3 ghz iken 16 gb modelinin işlemci hızı 1.8 ghz.

Mükemmel telefon.Diğer markalara çok para vermeye gerek yok. Kamera kaydı ve fotoğraf kalitesi güzel. Hele çift hat kullanıyorsanız piyasada başka telefon aramayın. Çift hat sorunsuz çalışıyor. Batarya 1 gün. Çok zorlarsanız evet ısınıyor. 4GB ram kendini hissettiriyor. Fiyat performans oranı çok başarılı.

Geri