asus zenfone 5 kullanan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. ausus un telefonunu kullanan varmı. telefona çok para vermek istemiyorum. daha önce discovery kullandım. şarj soketi dışında sorun yaşamadım memnundum aslında. telefonu kaybettim. şimdi aynı fiyatları araştırdım. asus zenfone 5 gördüm. alabilirim ama bilenlerin tecrübelerinizden de faydalanmak isterim.
şimdidien teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-z ... yId=371946

hocam alacağın tel min 1,5 gb rame sahip olsun. yoksa güncelleme alamazsın

zen 6 kullanıyorum Benim işimi görüyor hocam Tek sevmediğim nokta sesi az cıkıyor

formda.. kullananlar sajı az gidiyor diyorlardı.. özellikleri güzel telefonun

fiyat performans olarak gayet başarılı bir telefon. 700 liralık bir telefona göre performansı çok iyi, takılma donma yok gayet stabil. en büyük eksisi bataryası, ayrıca 5 inçlik bir telefona göre kasa biraz büyükçe. bir de dokunmatik tuşlarında aydınlatma yok karanlık ortamlarda sıkıntı olabilir.

zen 6 kullanıyorum. 5e göre biraz büyük
- dokunmatik tuşlarlda ışık yok ama alışıyorsun
- pil GÖSTERGESİ sorunlu. %100 den %90 a 10dk da iniyor ama %1 lik şarjı 4 saatte bitiremiyorsun. :) Pilde sorun yok sadece gösterge saçmalıyor
- aksesuar bulmada biraz problem yaşıyorsun
- biraz büyük

+ biraz büyük. kolaylıkla navigasyon, film izlemek için tablet vb.. cihaz işlevi görüyor
+ Kitkat geldi. Lolipop Nisanda gelecek (Güncelleme garantisi var)
+ 800 liraya - ÇİFT hat (ben kullanmıyorum) - 2 GB ram - 16 GB Dahili hafıza - 3300mah pil - 13Mp kamera

+ yukarı saydığım tüm olumsuzlukları BİLEREK bu telefonu aldım ve gayet memnunum.
...

BaRBaRYaN' Alıntı:
- pil GÖSTERGESİ sorunlu. %100 den %90 a 10dk da iniyor ama %1 lik şarjı 4 saatte bitiremiyorsun. :) Pilde sorun yok sadece gösterge saçmalıyor
- biraz büyük

+ biraz büyük. kolaylıkla navigasyon, film izlemek için tablet vb.. cihaz işlevi görüyor
+ 800 liraya - ÇİFT hat (ben kullanmıyorum) - 2 GB ram - 16 GB Dahili hafıza - 3300mah pil - 13Mp kamera

+ yukarı saydığım tüm olumsuzlukları BİLEREK bu telefonu aldım ve gayet memnunum.
...

asus zenfone 5i 1 haftadır kullanıyoum hocam. assun sitesinden yazılımını güncelledim. yazılımında ufak tefek sorunlar var ama gayet başarılı, googleplayden de kendi uygulamalarını da güncelliyor asus. pil ömrü düşük değil gayet normal. andorid telefonların zaten pili bir günlük, sürekli kullanım yapmazsanız 1,5-2 günü çıkarabilirsiniz.
benimkinde şöyle bir pil sorunu var şarza takıyorum %73e gelince orda duruyor, şarzı çıkarıp takıyorum devam ediyor ayrıca pil değeri %1 geldiğinde daha 1 saat aktif olarak 3gde kullanıyorum telefonu. yazılımda bir sorun var diye düşünüyorum.

egeman84' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
- biraz büyük

...

asus zenfone 5i 1 haftadır kullanıyoum hocam. assun sitesinden yazılımını güncelledim. yazılımında ufak tefek sorunlar var ama gayet başarılı, googleplayden de kendi uygulamalarını da güncelliyor asus. pil ömrü düşük değil gayet normal. andorid telefonların zaten pili bir günlük, sürekli kullanım yapmazsanız 1,5-2 günü çıkarabilirsiniz.
benimkinde şöyle bir pil sorunu var şarza takıyorum %73e gelince orda duruyor, şarzı çıkarıp takıyorum devam ediyor ayrıca pil değeri %1 geldiğinde daha 1 saat aktif olarak 3gde kullanıyorum telefonu. yazılımda bir sorun var diye düşünüyorum.
hocam yazılımı sitesinden nasıl güncelliyorsun... benim bildiğim AYARLAR> TELEFON HAKKINDA > SİSTEM GÜNCELLEMEDEN başka biryeden güncellenmiyor

bu ara sakın bu zen5i almayın telefon yazılım ve donanım bazında çok güzel ama kamerası bir halta yaramıyor arka 8 ön 2 dediğine aldanmayın kendinizi kırmızı görmek istemiyorsanız vazgeçin CASPER VIA5 şiddetle tavsiyemdir

orhan82' Alıntı:
egeman84' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
- biraz büyük

...

hocam yazılımı sitesinden nasıl güncelliyorsun... benim bildiğim AYARLAR> TELEFON HAKKINDA > SİSTEM GÜNCELLEMEDEN başka biryeden güncellenmiyor

bu ara sakın bu zen5i almayın telefon yazılım ve donanım bazında çok güzel ama kamerası bir halta yaramıyor arka 8 ön 2 dediğine aldanmayın kendinizi kırmızı görmek istemiyorsanız vazgeçin CASPER VIA5 şiddetle tavsiyemdir

http://support.asus.com/download.as...ne 5&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz
güncellemerli indirip winrar içindeki winrar dosyasını telefonun içine atıyorsun hocam kendisi görüyor zaten. indireceğin dosyanın WW, TW, CHT versiyonu olarak vemişler. benim telde sürümde WW yazıyordu bende o sürümleri indirdim.

kamerada bi kırmızılığa rastlamadım hocam. ama 700 tllik telefon sonuçta kameradan çok birşey beklemiyeceksin hayal kırıklığı olur. kamerası iyi ama diğer özellikleri pek iyi değil

dndd' Alıntı:
Huawei g610 tavsiye ederim şarji guzel 550 tl civari
..
Hocam tavsiye edin de. Firma telefonun arkasında duruyormu?
Gerek kendi yazılımlarını gerekse android sistemine destek veriyormu ?
.
700 tl ye zen5 800 tl ye zen6 alıyorsunuz. telefonlar 4.3 ile geliyor alır almaz 4.4.2 ye güncelleyebiliyorsunuz. Her iki modele de android 5 lolipop desteği geleceği açıklandı. kendi uygulamalarını sürekli güncelliyorlar. Asus FeedBack diye bir uygulama var. Doğrudan yazılım geliştiricilere mesaj atabiliyorsunuz. Attığınız mesajlara da kısa sürede cevap veriliyor.

Asus zenfone cihazda ram büyüklüğünü nasıl görebilirim. Galaxy S(x) cihazlarda olduğundan farklı bir menüsü var alışamadım bi türlü.

ben de zenfone 6 kullanıyorum zenfone 5 de hemen hemen aynı telefon kaliteli ele rahat oturan bir yapıya sahip, hiçbir oyunda en ufak bir donma yapmıyor pişman olmazsın kesinlikle

dndd' Alıntı:
Huawei g610 tavsiye ederim şarji guzel 550 tl civari

ailede 3 farklı model Huawei var , kamera konusunda çok başarısız.en ufak titremede resim sulu boyaya dönüyor,bilginize...

Eşime aldım şarjı ilk günler sıkıntılıydı ama güncelleme desteği muhteşem. Nerdeyse her ay yeni özellikler ekleniyor ve sıkıntılar gideriliyor. Ekranı çok güzel. 550 ye almıştım indirim ve kuponlarla... fiyat per. ürünü. Kameradan çok fala birşey beklememek lazım...

Kullanıyorum gayet güzel fiyatına göre iyi, şarj konusunda sıkıntı var çabuk bitiyor.Isınma problemi de oluyor.Ama bu fiyata alınabilir.Ben memnunum.

Hemen hemen her şeyi çok iyi, ancak dikkatli kullanmama rağmen sözde cebimde kasılma ile ekran devresi çatlayarak ekran kullanıcı hatası ile kullanılmaz hale gelmiş. adamlar 700 tl ye sattıkları telefona 265 tl ekran 35tl işçilik ücreti istediler. artık gidip dışarda 100 150 tl ye yaptırıp garanti dışı bırakacağım. Benim görüşüm malzeme dayanıklılığı düşük çıktı ve yüksek tamir ücreti, onun için bundan sonra ne alırım ne de tavsiye ederim başkasına...

Geri