aktasankara' Alıntı:
mkutlukyildirim' Alıntı:
Arkadaşlar neredeyse hergün, derse başlamadan önce, bozuk bilgisayarlar ile muhattap oluyordum. İki haftadır atölyedeki bilgisayarların yarısına Linux Mint kurdum, performanslarından çok memnunum. Kalan bilgisayarlarında tamamını Linux'a dönüştürmeyi düşünüyorum. Özellikle eski, WinXP ile çalışan PC'lerde kesinlikle tavsiye ederim. Okulumda Ağ İşletmenliği dalı var, kullandığımız Cisco Packet Tracer uygulaması da kullanılıyor Linux altında. Tüm Linux severlere selam olsun
önümüzdeki yıla bende linuxla girmeyi düşünüyorum fakat web dalında adobe dw,fw,flash ile modüller takip ediliyor sonrasında da asp.net bunu düşünüyorum kara kara.
hakkaten çok can sıkıcı her gün virüs vakaları programları çökmeleri patlamaları bezdiriyor
hocam wine programı ile dw,fl,fw gibi programlar linux altında kullanılıyor. Olmazsa, virtualbox ile sanal pc kurup, asp.net programlamayı linux altında halledebilirsin.
Gerçekten linux kurduğumdan beri, sadece dersimle meşgul oluyorum. Flash belleklerin içeriğinin gözükmemesi, ağ bağlantılarının kopması, mavi ekran, resetlenme vb hatalardan kurtuldum.