Atak Programını çok kullanıcılı yükleyen var mı?

Kodla Büyü

dejavuas

Site Gezgini
Arkadaşlar , Administrator dışında admin izinli bir kullanıcı ile kullanmaya çalışıyorum. Durmadan servisatak.ini , atak.ini read hatası veriyor. C dizinine tam denetim hakkı vermeyi bile denedim. 1 hafta boşuna geçti. Ya bu ataktan vaz geçeceğim yada PANİK ATAK olacağım.
Uygulamada yapan varsa bir yardım lütfen. Başka program var ise bilgi verirmisiniz . Rohos çok beğendim ama her bilgisayarda bu uygulamayı yapmak lazım.

hocam vestel oturumunu tamamen kaldır. administrator oturumunun şifresini kaldır. atak kur sorun kalmayacaktır. yaptığım işlemler
1. bilgisayarım sağ tık yönet yerel kullanıcılar ve gruplardanönce vestel oturumunu devra dışı bırak ı işaretliyorum. daha sonra administratorde özelliklerde bulunan tikleri kaldırıyorum. sonra denetim masasında kullanıcılardan hesabı kaldırıyorum
2. bilgisayarım sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları başlangıç ve kurtarma dan sistem açılışında 10 sn 2 işletim sistemi göstermeyi iptal ediyorum.
atak ı kuruyorum sorunsuz oluyor

Hocam biz VESTEL hesabında kullanıyoruz. Sorunsuz çalışıyor. Bazı illerde kendi yaptıkları imajları dağıtmışlar, ondan kaynaklanabilir. Biz vestel tarafından yapılmışson windows imajını kullanıyoruz. Bilgisayarlara başka bir güvenlik yazılımı da kurmadık. Atak ve hdd koruma programı. Başka program yok. Vestel de administrator olarak gözüküyor. Akıllı tahtalar ilk geldiğinde imaj almıştım. Yükleme yapmam gerekiyorsa vestelin kurtarma ekranını kullanmıyorum. Çünkü klavye Q oluyor. Direkt imaj programıyla geri yükleme yapıyorum.

Eğer atak programı kuruluyken imaj alıyorsanız şuna dikkat etmelisiniz:
VESTEL kullanıcısı sınırlı olmamalı. Çünkü bilgisayar açılırken VESTEL hesabıyla açılıyor. Eğer sınırlı kullanıcı ise C:\Windows\servisatk.ini dosyasına ulaşamayacaktır. Dolayısı ile hata oluşur. Sizden sınıf adını istedikten sonra Vestel kullanıcısını sınırlıya dönüştürebilirsiniz.

Tavsiyem Vestel tarafından oluşturulan son imajı kullanın.
Kururarken Administrator hesabıyla bilgisayar açılır ve kurulum gerçekleştirilir.

Geri