ATAMA EKRANI ACİL YARDIM

Kodla Büyü

jumper34

Aktif Üye
Eşimle aynı ilde görevliyiz. Başka bir ile tayin isticez. Benim ilde 10. yılım yani normal bir şekilde il dışımı isteyebiliyorum. Ancak eşim 2 yıllık bir öğretmen ve onun sadece eş özründen tayin isteyebileceğini düşünürken eşime de atama ekranı benimkisi gibi açılıyor, okulları görebiliyor, ama zorunlu bölgeleri sadece. Bir yanlışlık mı var sizce değerli arkadaşlar yoksa benden ötürü tayin hakkı mı kazandı eşim??? (dediğim gibi eşim daha 2 yıllık öğretmen aynı ilde)

hocam bildiğim kadarıyla 3 yılı tamamlamayanlar kendi okuluyla aynı hizmet bölgesindeki zorunlu hizmet sayılan bölgeleri yazabilecekler. becayiş gibi

Ekran herkese açılıyor. Ancak onaylatma işi okuldan itibaren yaş. Zaten "Klavuzda belirtilen esaslara aykırı tercihte bulunanların başvuruları reddedilecektir !" şeklinde uyarı var...

goodielife' Alıntı:
Ekran herkese açılıyor. Ancak onaylatma işi okuldan itibaren yaş. Zaten "Klavuzda belirtilen esaslara aykırı tercihte bulunanların başvuruları reddedilecektir !" şeklinde uyarı var...

Haklı olabilirsin hocam. Ancak geçmiş senelerde tayin isteme hakkın yoksa okullar falan görünmezdi ondan şaşırdım aslında

cesey' Alıntı:
hocam bildiğim kadarıyla 3 yılı tamamlamayanlar kendi okuluyla aynı hizmet bölgesindeki zorunlu hizmet sayılan bölgeleri yazabilecekler. becayiş gibi

bu yönetmelikte geçiyor mu sayın hocam emin misiniz

çalıştığınız yer zorunlu hizmet değilse zaten zorunlu hizmet olan bir yere gitmek için 3 yıl şartı aranmıyor. hatta zorunlu hizmetse bile bu atamada olacağını söylüyordu ismail koncuk.

bilisim-tef' Alıntı:
çalıştığınız yer zorunlu hizmet değilse zaten zorunlu hizmet olan bir yere gitmek için 3 yıl şartı aranmıyor. hatta zorunlu hizmetse bile bu atamada olacağını söylüyordu ismail koncuk.

şu an çalıştığım yer zorunlu hizmet bölgesi hocam VAN

tercih yapmaya şartlarınız tutmuyorsa açılmıyor.mesela il içinden yer değiştirenlerin ekranı açılmıyor.3 yıl dolmasa bile doğu görevi yapmadıysanız; yapabileceğiniz bir yere tayin isteyebiliyorsunuz...

Geri