Atama tarihleri belli oldu...

Kodla Büyü
Hayırlısı olsun hocam. İnsan her yıl stres yaşarmı. Bu nedir her sene sonu ne olcaz psikolojisi :verymad:

20 mayıs 21 haziran norm belirleme tarihi verilmiş.bu ne saçmalık.norm belirleme bu kadar geç olursa atamalar ne zaman olacak?? il içi haziran sonu il dışı temmuz! Allahım aklıma mukayyet ol!! :verymad:

Çaktırmaaa işte onlarda yetiştirmeye çalışacaklar tarihleri yalandan açıklamışlar göreceksiniz bizleri nasıl zora sokacaklar o tarihler kayacak kayarkende hadi öğretmenim sen aslansın kaplansın yetiştirirsin hadi yap 2 günde tercihini çık git diyecekler

Gerçekten yapmak isteseler norm güncellemelerini hemen tamamlayıp 30 Hazirana kadar il içi-il dışını sonuçlandırabilirler. Hani öğretmenler yazın 3 ay tatil yapıp ailesinin memleketinin yanında gidiyordu ya. Maksat öğretmenin 1 Temmuz - 1 Eylül arasındaki yaz tatilini zehir etmek. Seminer dönemi bitmeden il içini halledebilseler başarı.

vasfiya hala olsaydı:
oldu da ne oldu bize ne faydası olacak. ben atama yapmasın demiyorum yapsın yapsında biliişimcilerin yazacağı boş okul varmı diyorum
ne çektiniz be tüm bilişimciler olarak diyorum

Norm şu bu derken gecen yılki gibi olucak. Agustosun 2'sini bulmuştu il içi. Umarım busene aynı olmaz 1 Temmuza yetişir herşey.

ilkokulu ortaokul dönğşğmleri tamamen olacak mı? yani ilkokulda görev yapan branş öğretmenleri yeni okullara geçecek mi? Tam olarak anlamadım...

Geri