Zannetmiyorum hocam. Bu mantıken ve vicdanen de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Diyelim İl içi il dışından önce yapılıyo. Bu durumda sen il içinden biryer seçeceksin ve atanacaksın. O kadroyu doldurmuş olacaksın. Sonra il dışı tercih yapacak ve gideceksin o kadro boş kalacak. Boş kalmaz bi şekilde özür grubundan görevlendirmelerden biri gelir gelmesine de il içi tercihlerinde atanamayan birinin hakkını gasp etmiş olursun. Ben bu şekilde düşünüyorum ve muhakkak bunu bi yönetmeliğe bağlamışlardır bu tür sonuçlar doğmaması için. Yani ya il içi ya il dışı tercihte bulunabilirsin.ct442002' Alıntı:hem il içi hem de il dışı isteyebiliyormuyuz aynı dönemde ?
pisagorean' Alıntı:Zannetmiyorum hocam. Bu mantıken ve vicdanen de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Diyelim İl içi il dışından önce yapılıyo. Bu durumda sen il içinden biryer seçeceksin ve atanacaksın. O kadroyu doldurmuş olacaksın. Sonra il dışı tercih yapacak ve gideceksin o kadro boş kalacak. Boş kalmaz bi şekilde özür grubundan görevlendirmelerden biri gelir gelmesine de il içi tercihlerinde atanamayan birinin hakkını gasp etmiş olursun. Ben bu şekilde düşünüyorum ve muhakkak bunu bi yönetmeliğe bağlamışlardır bu tür sonuçlar doğmaması için. Yani ya il içi ya il dışı tercihte bulunabilirsin.ct442002' Alıntı:hem il içi hem de il dışı isteyebiliyormuyuz aynı dönemde ?
Ben de önce il dışından yanayım aslında. Önce il dışı tercih yaparsın olmazsa il içinde uygun bi yere atama yapılır. Yani gerçekten de bi mantıksızlık var. Fakat şunu düşünmüş olabilirler. İl dışını kafaya koymuş bi personelin il içiyle ne işi olabilir ki. Yani il dışı tercih yapmaya karar vermiş bi personel il içinden tercih yapmayacak demektir.merkur' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Zannetmiyorum hocam. Bu mantıken ve vicdanen de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Diyelim İl içi il dışından önce yapılıyo. Bu durumda sen il içinden biryer seçeceksin ve atanacaksın. O kadroyu doldurmuş olacaksın. Sonra il dışı tercih yapacak ve gideceksin o kadro boş kalacak. Boş kalmaz bi şekilde özür grubundan görevlendirmelerden biri gelir gelmesine de il içi tercihlerinde atanamayan birinin hakkını gasp etmiş olursun. Ben bu şekilde düşünüyorum ve muhakkak bunu bi yönetmeliğe bağlamışlardır bu tür sonuçlar doğmaması için. Yani ya il içi ya il dışı tercihte bulunabilirsin.ct442002' Alıntı:hem il içi hem de il dışı isteyebiliyormuyuz aynı dönemde ?
burda yine mağdur biz olduk. ben izmir e tayin isticektim. çıkmazsa istanbul içinde isticektim. niye önce il dışını yapmıyolar madem allah allah gerçi öğretmene hangisi faydalıysa bizde tam tersi oluyo. alıştık artık
merkur' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:Zannetmiyorum hocam. Bu mantıken ve vicdanen de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Diyelim İl içi il dışından önce yapılıyo. Bu durumda sen il içinden biryer seçeceksin ve atanacaksın. O kadroyu doldurmuş olacaksın. Sonra il dışı tercih yapacak ve gideceksin o kadro boş kalacak. Boş kalmaz bi şekilde özür grubundan görevlendirmelerden biri gelir gelmesine de il içi tercihlerinde atanamayan birinin hakkını gasp etmiş olursun. Ben bu şekilde düşünüyorum ve muhakkak bunu bi yönetmeliğe bağlamışlardır bu tür sonuçlar doğmaması için. Yani ya il içi ya il dışı tercihte bulunabilirsin.ct442002' Alıntı:hem il içi hem de il dışı isteyebiliyormuyuz aynı dönemde ?
aynen hocamaynenbadi' Alıntı:okullar kapanmadan il dışı olsun bitsin,ona göre evimizi toplayalım arkadaşşş
Yok hocam ben de görüşümü söyledim zaten. Ünlem koymuşsun cümlenin sonuna anladığım kadarıyla kızmışsın. Ben sizi hak gaspetmekle suçlamadım. Mantıken il içi tercih yapan ve atanan birinin daha sonra il dışı tercih edip il içinde bi kadroyu işgal edip sonra da il dışından başka bir yere gitmesinin doğuracağı durumdan bahsettim. Büyük ihtimalle de zaten böyledir. Yani il içi tercih yapan ve atanan birine il dışı hakkı verilmez diye düşünüyorum.ct442002' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Zannetmiyorum hocam. Bu mantıken ve vicdanen de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Diyelim İl içi il dışından önce yapılıyo. Bu durumda sen il içinden biryer seçeceksin ve atanacaksın. O kadroyu doldurmuş olacaksın. Sonra il dışı tercih yapacak ve gideceksin o kadro boş kalacak. Boş kalmaz bi şekilde özür grubundan görevlendirmelerden biri gelir gelmesine de il içi tercihlerinde atanamayan birinin hakkını gasp etmiş olursun. Ben bu şekilde düşünüyorum ve muhakkak bunu bi yönetmeliğe bağlamışlardır bu tür sonuçlar doğmaması için. Yani ya il içi ya il dışı tercihte bulunabilirsin.ct442002' Alıntı:hem il içi hem de il dışı isteyebiliyormuyuz aynı dönemde ?
daha orta da bi şey yok, merak ettiğim için sordum zaten!