bilogrtmn1
Aktif Üye
Arkadaşlar ataması yapılanlar kararnamelerin gelmesini bekleyecekmi ilişik kesmek için?
Sayın Hocam,bilogrtmn1' Alıntı:Arkadaşlar ataması yapılanlar kararnamelerin gelmesini bekleyecekmi ilişik kesmek için?
Norm fazlası ya da dönüşüm nedeni ile kapatılan bir okuldaki öğretmendir. Çankaya'ya büyük ihtimalle eş özründen gelmiştir.warface' Alıntı:arkadaşlar ankarada sonuçlara baktımda 29 puanla nasıl yer değişirilir hemde çankayada?????
bilgisayarbilisim33' Alıntı:Sayın Hocalarım daha ayrıntılı adım adım yazarsanız daha da iyi olur. Şimdi Ramazan günü kimse boş yere gezmesin. Adım adım anlatabilirseniz lütfen
bu kişi ozaman çankayaya 18 puanla filan gelmiş iyiimiş valla eş özrü yaa kebabfahrican' Alıntı:Norm fazlası ya da dönüşüm nedeni ile kapatılan bir okuldaki öğretmendir. Çankaya'ya büyük ihtimalle eş özründen gelmiştir.warface' Alıntı:arkadaşlar ankarada sonuçlara baktımda 29 puanla nasıl yer değişirilir hemde çankayada?????
Hocam temmuz maaşını aldık, bu aydan ek dersimiz de yok. Hesap nosunu mal müdürlüğüne maaş listelerinin gittiği ağustos başında da okula versek olur. Tekrar okula gitmemize gerek yok, telefonla, mesajla bir şekilde iletiriz.gonca01' Alıntı:hesabı önceden açtırsak bidaha gidene kadar , yani 6. maddeyi 5te bitirsek?
Hocam ben de aynı durumdayım. 4 yıl aradan sonra meslek lisesine geçmiş olacağım.vzgr' Alıntı:Arkadaşlar ilköğretimden Meslek lisesine geçenlerde durum nasıl bildiğim kadarı ile maaş hesaplamaları farklı oluyor, bundan dolayı ayrıyetten yapmamız gereken birşey var mı?
mutefli24' Alıntı:Hocam ben de aynı durumdayım. 4 yıl aradan sonra meslek lisesine geçmiş olacağım.vzgr' Alıntı:Arkadaşlar ilköğretimden Meslek lisesine geçenlerde durum nasıl bildiğim kadarı ile maaş hesaplamaları farklı oluyor, bundan dolayı ayrıyetten yapmamız gereken birşey var mı?
Bordroda sadece Özel hizmet tazminatı kısmı farklı oluyor. Okulda maaşları hesaplayıp KBS giren personele hatırlatmamız lazım. Onlar biliyordur zaten de unutup da kültür öğretmeni gibi girerlerse eksik maaş alırız.
Aynı ilçe içinde yapmanız gerekenler;bilgisayarbilisim33' Alıntı:Büyükşehirde aynı ilçedeysek neler yapmamız lazım arkadaşlar? Adım adım söyleyebilir misiniz?
Farklı ilçeye gidenler için bunları yapmamız gerekebileceğini yazmıştım ama doğru ya da yanlış diye kimse yorum yapmadı. :? Tecrübeli arkadaşlar bildikleri yazabilirler mi :!:mutefli24' Alıntı:Aynı şehirde farklı bir ilçeye tayini çıkanlar için işlem sırası nasıl olacaktı ?
1) Eski okulumuza gidip ilişik kesme yazısı alacağız
2) İlişik kesme yazısını eski ilçe meb e getirip üst yazı alacağız
3) İlişik kesme yazımızla yeni ilçe meb e gidip kararnamemizi alacağız
4)Kararnamemizle yeni okulumuza gidip göreve başlama yazısı alacağız
5)Göreve başlama yazımızı ilçe meb e getireceğiz.
6)Yeni okulun anlaşmalı olduğu bankadan hesap açtırıp mutemetliğe bakan idareciye ya da memura vereceğiz. Eylüle kadar başka bir işimiz kalmaması lazım.
Tecrübeli arkadaşlar hatalı olduğum noktaları belirtebilir mi ?
Bugün okullar ve ilçeler ile görüştüm , öncelikle kararnamenin eski okula gelmesini beklememiz gerekiyor. Ondan sonra yapacaklarımız:mutefli24' Alıntı:Farklı ilçeye gidenler için bunları yapmamız gerekebileceğini yazmıştım ama doğru ya da yanlış diye kimse yorum yapmadı. :? Tecrübeli arkadaşlar bildikleri yazabilirler mi :!:mutefli24' Alıntı:Aynı şehirde farklı bir ilçeye tayini çıkanlar için işlem sırası nasıl olacaktı ?
1) Eski okulumuza gidip ilişik kesme yazısı alacağız
2) İlişik kesme yazısını eski ilçe meb e getirip üst yazı alacağız
3) İlişik kesme yazımızla yeni ilçe meb e gidip kararnamemizi alacağız
4)Kararnamemizle yeni okulumuza gidip göreve başlama yazısı alacağız
5)Göreve başlama yazımızı ilçe meb e getireceğiz.
6)Yeni okulun anlaşmalı olduğu bankadan hesap açtırıp mutemetliğe bakan idareciye ya da memura vereceğiz. Eylüle kadar başka bir işimiz kalmaması lazım.
Tecrübeli arkadaşlar hatalı olduğum noktaları belirtebilir mi ?
Galiba yeni okulda göreve başlama yazısı aldıktan sonra mal müdürlüğüne de gidiyorduk . Onu atlamışım.
Eski okulumuzdan ilişik kesme yazısı alınca onu eski ilçe mem e götürmeye gerek var mıydı ? Okul kurum net üzerinden de gönderebilir
Yeni ilçe meme de eski ilçeden ilişik kesme yazısı götürmeye gerek var mı ?