Atandığım okulun bt sınıfı ihalesi iptal olmuş.

Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Atandığım okulda bt sınıfını bomboş buldum.Bakanlığı aradım, Artık fatih projesine geçildiği için sadece sınıflara projksiyon yollanacak, bu yüzden sizin bt sınıfı ihalesi iptal olmuş,bilgisayarlar gelmeyecek dedi. Geçen hafta valilikten gelen yazı ile formatör oldum. 7 saat bilişim tek. dersim var.

Ne Olacak Şimdi?

olmayan bilişim sınıfında mı size 7 saat ders verecekler hocam ne yapacakjlarını şaşırdılar :x

valla hocam 7 saat girer sonra da oturursunuz şimdilik. Allah tan daha fazla yok dersinizde bilgisayarsız işlemek zorunda değilsiniz.umarım en kısa zamanda sizi labı olan bir okula gönderirlerde rahatlarsınız.

bende il emrindeyim henüz okul bulamadılar bekliyorum evde. okula gidebilirsem neler görecem henüz belli değil formatörde yapmaılar

bt sınıfı olmayan yere nasıl formatör görevlendirmişler. kesin istanbulda değilsinizdir :)

Cemal TANER' Alıntı:
bt sınıfı olmayan yere nasıl formatör görevlendirmişler. kesin istanbulda değilsinizdir :)
Hocam ben İstanbuldayım ve lab yok okulumda o yuzden formatör görevlendirmem olmadı. 15 saat dersim var. lab.ın alt yapısı yapılmış ama bilgisayar bekleniyor özel idareden. aradık il mem.i ihale iptal oldu ama şubata kadar göndercez dediler. Ocak ayından beri dersleri sınıfta işliyorum çok berbat bir durum

evet hocam, bu okula yeni atandım ağustosta. müdürüm de bilgisayarlar gelecek diye biliyomuş bu güne kadar bina yeni yapıldığı için, 2006 yılı kapsamına göre yapılmış okul, bu yıl eğitim-öğretime açıldı, acı gerçeği ankarayı arayınca öğrendik, 2006 yılı projelerin bt sınıfı bilgisayarlarının ihaleleri iptal oldu, okulunuza bilgisayar gelmeyecek, sadece projeksiyonlar gönderilecek dedi.

Ben de bilgisayarlar gelecek diye formatörlük dilekçesini doldurdum geçen hafta kabul oldu.

mavi85' Alıntı:
Atandığım okulda bt sınıfını bomboş buldum.Bakanlığı aradım, Artık fatih projesine geçildiği için sadece sınıflara projksiyon yollanacak, bu yüzden sizin bt sınıfı ihalesi iptal olmuş,bilgisayarlar gelmeyecek dedi. Geçen hafta valilikten gelen yazı ile formatör oldum. 7 saat bilişim tek. dersim var.

Ne Olacak Şimdi?

Sizin idareciler insan mı? :shock:

Ben vekil öğretmenken 20 saat normal sınıfta BT dersi anlattım.
İmanım gevredi.

mavi85 hocam nasıl yapmışlar bt si olmayan okula inanın anlayamadım.Ama bt siz okulda ders anlatmak işkence gerçekten..Kolay gelsin

Ne güzel işte. Olursunuz fotmatör kurtulursunuz öğrencilerin saçma sapan davranışlarından. Keşke bana da bundan sonra hiç derse girmeyeceksin deseler de kurtulsam

Geri