Atanmış Hocalarıma... Bu yıl ki tahmini alım...

Kodla Büyü

mustafagul

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar,
Atanmış arkadaşların az çok tecrübesi vardır, şuan 6400 e yakın bir BT öğretmen ihtiyacı var. Tahminen bu atamada(42000 alımda) bizim bölüme ne kadar bir kontenjan ayrılır...
Şimdiden teşekkürler...

burda rakam vermek mantıklı olmaz ne yazarsak sallamış oluruz, ihtiyaç belli 6400 kişi almaları gerek ama almıcakları kesin bilişimi zorunlu yaptılar bu branşa bakışın değiştiği kesin ne olursa olsun geçen seneye göre daha iyi olacaktır. şu an için puan sıralmanızı bekleyin ilj 500 girdiysen hiç düşünme kesin gidersin:)

bence 1000 in üzerinde olur ya, 2010 da 30bin atamada 1000 alım oldu, kaldı ki dersler zorunlu değildi.. şimdi ders zorunlu, haftada iki saat.. ve toplam alım 40binin üzerinde. ben 1500 filan diyorum..
varmı arttıran :)

hocam ben şöyle bir istatislik oluşturdum ama sadece benim tahmininm bu...bu sene 2013 il dışı yer değiştirmelere verilen kontenjan sayısı 2554 böyle oluncada açığın var olduğu ve doğudaki çoğu okulun il dışı ile boşalacağı burdan da boşalan yerlere 1000-1500 arası bir atama beklediğimi yazabilirim...Ama dediğim gibi sadece bir istatislik bu...

not: verdiğim 2554 sayısı meb yayınladığı kontenjan listesinde yayınlalana kontenjan sayısı...Bende başvurdum çünkü...

300 500 tane olursa iyi
bu devirde imam hatipli ve ilahıyatı bitirmediysen mümkün değil.

din k, arapça dersi öğretmeni olsaydı kesin atanırsın derdim

Geri