atelye şefliği boş kalabilr mi

Kodla Büyü

semraaa

Site Gezgini
merhaba hocalarım

1 ay önce bir öğretmen arkadaşımızın norm fazlasına düştü ve bu yüzden atelye şefliğide düşürüldü. şimdi sadece ben norm da olup da şefliği olmayan ama müdür bu şefliği vermeyeceğim boş kalacak diyor.Ama yönetmelikte "Herhangi bir nedenle şeflik görevinden ayrılanların yerine en geç bir ay içerisinde şef görevlendirilmesi yapılır" ibaresi var.
Şimdi ben ne yapmam lazım, müdür bu kadroyu boş bırakabilir mi.

yönetmelik açık, donanımı tam her atölye için bir şef verilir diyor. dilekçenizi yazın verin bakalım ne cevap verecekler.

tesekkur ederim hocam;

müdür bey benden pek hoşlanmaz bu yüzden yapmak istemiyor ama elinde başka norm da olan hoca da yok şeflik için dilekçe versem bir sonra ki adımı ne olabilir ki. çatışma ortamıda yaratmak istemiyorum ama

ders saatınız nasıl hocam ekders sıkıntınız yoksa gerekte yok zaten derse gırme mecburıyetınız var ama sıkıntı ıse dılekce yazmanız yeterlı olucaktır vermeme gıbı bır secenegı yok bırden fazla ogretmen olsa ıstedıgıne teklıf edebılıyor

Müdürünüz de ki cahil cesareti. Sorumluluk almak istiyorsanız dilekçeyi verin bu dönem olmasa gelecek dönem vermek zorunda. Kafama göre vermiyorum boş kalacak diyorsa, bölümün tüm işlerini gelsin kendisi yapsın bi zahmet. Staja giden öğrencisi var, temrinliği var, bakım onarımı var, işletmesi var, staj defteri var, deposu var malzemesi var, demirbaşı var var oğlu var. Sizin derse girip çıkmaktan başka yükümlülüğünüz yok. Dersiniz bittiğinde atölyeyi kapatır gidersiniz. Müdür bey hem şeflik vermeyip hem de bu işleri size yıkacağını düşünüyorsa maalesef öyle bir dünya yok. Sorumluluğunuzda olmayan hiç bir şeye imza atmayın, istemediğiniz hiç bir görevi de almayın. Ama siz diyorsanız ki ben şef olacam dilekçenizi verin gitsin.

Geri