Ati ekran kartında görüntü klonlama..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oziie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oziie

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Vestel promega öğretmen bilgisayarında hem Vga hem DVI çıkışı var.. ben aynı anda hem monitör hemde projeksiyondan görüntü almak istiyorum.. Forumu araştırdım - nvdida ekran kartları için klonlama özellikğinden bahsedilmiş - ancak bizde Ati X300 ekran kartı var..Atinin bütün ayarlarını kurcaladım bulamadım.
İşin garibi windows açılana kadar ikisinden de görüntü geliyor.Fakat windows devreye girer girmez monitörden görüntüyü alıyor - ya da uzatılmış monitör olarak kullanmana izin veriyor..
Ati ekran kartı kullanıpta bu dediğimi başaran var mı?

ekran kartını kontrol edebilmek için catalsty control center kurmalısın.

catalsty control center kurdum, hatta hdyravision diye bi yazılımı da var onu da kurdum ama hiç bir yerinde göremedim görntüyü aynı anda ikisinde birden yansıtmayı.

resimdeki ayarlara bakın....

Ekli dosyalar

• atix850configuration.gif
    atix850configuration.gif
    101.2 KB · Görüntüleme: 3,352
peki bu ayarların kayıtlı kalmasını sağlayabilirmiyiz, yani her seferinde bu pencereyi açıp bu işlemi yapmak zorundamıyız?

ozgurgitarim çok teşekkürler.. Yarın denerim - herşeyi kurcaladım da - sağ tıklamamıştım o ekranda

ayarları yapamıyorum bi türlü. ordaki monitörleri sağ tıklayarak da sürükleyerek de taşıyamıyorum. görüntüyü klonlayamadım :( yardım edin lütfen :cry: bendeki ayalar şu şekilde..

Ekli dosyalar

• ati.jpg
    ati.jpg
    135.4 KB · Görüntüleme: 3,227
Bizde de nvidia 6200 le var. Öğretmen bilgisayarında benim ve diğer öğretmen arkadaşların kullandığı iki ayrı kullanıcı hesabı mevcut. Birinde görüntüyü projeksiyon ve monitöre klonlayıp diğer kullanıcıya geçince görüntü sadece birinde oluyor. O hesapta görüntüyü her iki çıkışa klonlayıp diğer hesaba dönünce yine görüntü tekinde oluyor.

Bu ayarı kalıcı bir şekilde iki kullanıcı hesabına da nasıl uygulayabiliriz?

Geri